2777
2789
عنوان

❌❌❌دعای صنمی قریش

8086 بازدید | 33 پست

سلام💛

من الان توی یه کانال با یه ختمی برای حاجت روایی مواجه شدم به اسم دعای صنمی قریش که نسبت داده شده به حضرت علی علیه‌سلام

خواستم دراین مورد چندنکته بگم برای عزیزانی که ممکنه دراینده با این ختم روبه‌رو بشن

اول اینکه ترجمه این دعا رو نگاه بندازید حتما!

این دعا لعن و نفرینه و اصلا مناجات و راز و نیاز نیست!

این دعا معتبر نیست عزیزانم

من خودم دانشجو رشته قرآن و حدیثم

به اینکه این دعا توی بحارالانوار اومده اکتفا نکنید چون متاسفانه متاسفانه بدلایلی گاهی روایات و احادیث جعلی به کتابهای معتبر هم وارد شدن! البته تعدادشون خیلی اندکه 

اما درهرصورت حتی بر فرض اینکه این دعا معتبر باشه و واقعا دعای قنوت حضرت علی باشه، لعن و نفرین چطور میتونه حاجت روایی داشته باشه؟😐

ممکنه حضرت علی علیه‌سلام بدلیل شرایط زمانه و گلایه‌هایی که داشتن دردودل های خودشون رو توی قنوت باخدا بیان میکردن اما اولا سند دعا معتبر نیست

دوما احتمال این داده شده که این دعا جعل شده توسط کسانیکه دنبال تفرقه اندازی بین شیعه و سنی ‌ان

چون از دعا اینطور برداشت میشه که حضرت علی داره دوخلیفه اول رو ( که سنی ها امام خودشون میدونن) نفرین میکنه.

این بحث خیلی تخصصی و کارشناسیه 

خواستم فقط اطلاع رسانی کنم برای عزیزانی که ممکنه این دعا براشون ابهام ایجاد کرده باشه

🌸برای حاجت روایی ‌هاتون هیچ چیز موثر تر از قرآن که معجزه‌ای دربین ماست، نیست!🌸

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
بیشتر ببینید

شما شیعه هستین؟

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حضرت علی  ، خدای مهربانی هاست♥️♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
بیشتر ببینید

به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی

چو به کار خویش مانی در رحمت علی زن / به جز او به زخم دل‌ها ننهد کسی دوایی

ز ولای او بزن دم که رها شوی ز هر غم / سر کوی او مکان کن بنگر که در کجایی

بشناختم خدا را چو شناختم علی را / به خدا نبرده‌ای پی اگر از علی جدایی

بیشتر ببینید
 شما شیعه هستین؟

بله عزیز دلم 

گفتم رشته‌م قرآن و حدیثه

توی ایران این رشته فقط برای شیعه‌هاست فکرمیکنم

توی دانشگاه ما که اینطوریه😁

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
بیشتر ببینید
سلااام، اسی میشه سوال بپرسم؟

جانم

اگه بلد باشم خوشحال میشم کمکی بکنم

بیشتر ببینید
در ضمن در بحار الانوار اومده که از معتبرترین کتابهاست

بله اما اگه متنو با دقت خونده باشین گفتم بهتون ما حتی توی معتبرترین کتابهاهم احادیث جعلی داریم

ما بصورت تخصصی و کارشناسی احادیث رو بررسی میکنیم

حتی میتونم براتون مثال بزنم اما اینجا جاش نیست!

بیشتر ببینید
ببخشید برای انتقام خدا از یک عده آدم بدخواه کدوم آیه یا سوره قرآن مجربه؟

عزیزدلم شما بسپارشون به خدا

خداخودش انتقام میگیره نیاز نیست ختم برداری یا دعابخونی براش!

با زبون خودت حرف بزن با خدا..

بیشتر ببینید