2777
2789

😂😂😂😂😂خاطره ندارم ولی همینجوری خندیددم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بودم ازین گیره ها ک فلزی بود مامانا میبستن پشت موهاشون یکیشو رنگ بنفش مامانم گرفته بود خیلی خوشگل بود، نمیدونم چه اتفاقی تو مغزم افتاد زبونمو کردم لای قفلش و بستم😑🥂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بیرون بودیم خونمونم دور بود دخترم وسط خیابون دسشویی کرد باید مایبیبیش عوض میشد سرویس شدم تا عوض کردیم  

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بچه بودم ازین گیره ها ک فلزی بود مامانا میبستن پشت موهاشون یکیشو رنگ بنفش مامانم گرفته بود خیلی خوشگ ...

وای    

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

وقتی ازدواج کردم خیلی خجالتی بودم باهام که حرف می زد سرم پایین بود یا تاموقع نامزدیم پیشش با مانتو روسری بودم یک شب که رفته بودیم پارک داشت با من صحبت می کرد که دیدم به روی پام خیره شده برگشتم نگاه کردم دیدم سوسکه جیغ کشیدم پریدم بغلش اول که شوکه شد بعد خندید 

گفت راهش یاد گرفتم که چه جوری بیای بغلم 

عاشق کسی شو که تشنه عشق نباشه چون روزی سیراب میشه 😒😔

بچه بودم خواهرم داشت هندونه میخورد منم با دوچرخه پشت سرش بودم یه دفعه دست و پامو گم کردم با دوچرخه افتادم رو خواهرم

خواهرمم کلش رفت تو ظرف هندونه ای🤣🤣🤣🤣🤣