2777
2789
عنوان

پسرم سنجش پیش دبستانی قبول نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 8584 بازدید | 80 پست
عزیزم پیش دبستانی اجباریه برا بچه ها؟ دختر من میگه نمیرم

فکر نمیکنم اطراف من که نفرستادن بچه هاشون رو فکر کنم به شهر و محل زندگی و اینا مربوطه بعضی جاها سخت میگیرن بعضی جاها نه

این سنجش ها به نظر زیاد به هوش ربط نداره، پرش هست، پرتاب توپ هست، لی لی رفتن ، پریدن و... سوال بی رب ...

نکنه اینا هم به حکومت ربط داره؟ 

اسمش سنجش سلامت هوش، جسم و مهارت های شناختی هست. 

البته لی لی به یک بیماری هوش و مغز به نام آتاکسی مربوط میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترم کلاس چهارم بود واقعا ریاضی شون در حد چهارم نبود.یا مثلا کتاب مطالعات قسمت تاریخش. 

اره میدونم‌منم‌کتاب برادرمادیدم‌خیلی سخت بودامسال دخترم‌میره چهارم‌وخیلی براش سخته سال قبلم سوم‌ریاضیش خیلی خوب نبودازحالااسترس دارم‌اخه تاریخ به‌چه دردمردم‌میخوره

زیر صد رد میشه و باید بره مدرسه استثنایی اون 70 قبوله یعنی میتونه درس بخونه و به صور کلی اینطوره ز ...

من پسرم هیچ مشکلی نداره

فقط خانمه بهم‌گفت‌بچه ات خیلی کوچیکه گناه داره چرا الان میبریش مدرسه

گفتم خب چیکار کنم

میشه واسه این زده باشه منفی؟؟؟؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
کلا سیستم آموزشی ما از بیخ مشکل داره. 

کلی درسای بیخود که خودمون وقتمون روش گذاشتیم من که تا حد امکان نمیذارم این درسا دخترم و اذیت کنه از اول که بره بهش یادمیدم زیاد انرژی شو رو این چیزا نذاره

دقیقا اصلا اصولی نیست بیشتر اطلاعات عمومی پرسیدن من خودم کلا خیلی برا دخترم همه چیزو توضیح میدم &nbs ...

😁😁😁😁😁

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
اره میدونم‌منم‌کتاب برادرمادیدم‌خیلی سخت بودامسال دخترم‌میره چهارم‌وخیلی براش سخته سال قبلم سوم‌ریاض ...

خیلی به ریاضی سوم مربوط نیس. فقط تو این تابستون ضرب رو باهاش کار کن. چون کتاب چهارم فصل ضرب و تقسیم‌ برا بچه ها سنگینه. 

من پسرم هیچ مشکلی نداره فقط خانمه بهم‌گفت‌بچه ات خیلی کوچیکه گناه داره چرا الان میبریش مدرسه گفتم ...

نمرش داری میگی 94 شده یعنی زیر 100 و رفتن به مدرسه استثنایی

حالا متولد چه سال و ماهی هست؟ 

نمرش داری میگی 94 شده یعنی زیر 100 و رفتن به مدرسه استثنایی حالا متولد چه سال و ماهی هست؟ 

فروردین ۹۷

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
فروردین ۹۷

من هرجا خوندم ‌و پرسیدم زده زیر ۷۰ 

و پسر من هنوز پیش نرفته که بلد باشه خیلی چیزا رو

نمرش داری میگی 94 شده یعنی زیر 100 و رفتن به مدرسه استثنایی حالا متولد چه سال و ماهی هست؟ 

اگه سنجش دوم هم‌ قبول نشه چی میشه؟

سال دیگه میتونم دوباره ببرمش سنجش پیش؟

2810