2777
2789
عنوان

زردی طولانی مدت نوزاد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10794 بازدید | 55 پست
شیشه نمی گیره با قطره چکون و قاشق و اینام نمی خوره . و اگه بزور هم بدیم بالا میره البته فقط یه مدل ...

خب از ررز اول بايد تلاش ميكردين

سرشيشه هاي ديگه رو تست كنيد

و سر شيشه رو شيرين كنيد.

شيرخشكتونك مناسب نبوده.

كاملاا معلومه زرديش و اسهالش از شير شماست.

چوطر دكتري بودن اينو بهتون نگفتن.

اگر دل درد داره بايد اچ آ/ال اف/ كامفورت بدين

و اسهالم هست.

گيگوز براي اسهال الصا خوب نيست

چوبه اسهال رو بيشتر ميكنه.

اگر يبوسته گيگوز اپتاميل ساده بدين

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم تا بعد دو ماهگی هم زرد بود. دقیق یادمه واکسن دوماهگی شو میزدم ، قشنگ بچه زرد بود.

دختر من نارس و کم وزن هم بود.

دقیقا آخرش تو ۲۰ روزگی دکتر به من گفت ول کن این طفلک تا خودش رفع بشه و استرس نگیر، پایین اومده ولی کامل خوب نشده ولی خطرناک نیست.

از دوماهگی به بعد به مرور خوب شد.

استرس نگیر وقتی از حد خطرناک اومده پایین که دکتر مرخص کرده پس استرس نگیر

2803

حساس نشو

پسر خاله من تا ۴۰ روزگیش زرد بود 

دکتر براش ازمایش انزیم کبدی ننوشته؟ من بچم تا ۱۸ روزگی زرد بود دکتر بردم براش ازمایش نوشت بعدش تعطیلات بود، دیگه تا خواستم ببرمش خوب شد خودش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شما اقدام دیگه ای نداشتی 

عزیزم من دخترم تا۳ماه زردی داشت اول زردیش روی ۱۷بود بعد اومد روی ۱۲بردیمش خونه دوباره رفت بالا دوباره بستری شد بعد که مرخص شد دستگاه خونگی رو کرایه کردیم تایه هفته تو خونه زیر دستگاه بود چارش فقط تند تند شیر دادنه که دختر من اونم درست حسابی نمیخورد😒

بعد بردیمش پیش یه متخصص کودکان قرص داد حالت روغنی داشت باید سوراخش میکردم و با قاشق میدادم به دخترم البته گفت فقط ۲تا از اون قرصا رو بخرم چون مال ۷سال پیشه اسمشو یادم نیست بعداز اون دیگه دخترم خوب شد و زردیش از بین رفت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2804
استاتر لطفا با متخصص صحبت کن فقط شیر خشک بده هیچکدوم انجام نده

آخرین متخصص اطفال گفت کاری نکن  تا ۴۰ روزگی  همینه  حتی گفت دیگه آزمایش و اینام لازم نیست .

الهم عجل الولیک الفرج
در مورد شیر خشک دادن. من با سرنگ میدادم، تو بیمارستان هم با سرنگ میدادن. من ۶ ماهگی اونجوری دادم ت ...

بالا نمیاورد 

من حتی قطره آد هم بدم بالا میاره .

الهم عجل الولیک الفرج
بالا نمیاورد  من حتی قطره آد هم بدم بالا میاره .

نه چون از اول تو بیمارستان هم بهشون با سرنگ میدادن.

راحت میخورد.

گفتم استرس نگیر، دختر من همش ۲ کیلو هم بود.

نارس بود، زرد زرد بود.

ولی دکتر گفت اونقدر بالا نیست که تشنج کنه ولش کن. همینجوری هم از طفلک کلی خون کشیده بودن.

اگر دکتر گفته خطرناک نیست، الکی خودت و بچه رو آزار نده.

دختر من بعد دو ماه خودش خوب شد.

ولی شیر خشک بده تا بیشتر وزن بگیره.

یا حتی میتونی شیر خودتو بدوشی و با سرنگ بدی تا بیشتر بخوره.

2805
آره تو فکرشم . یه عده میگن موثر بعضیام میگن تا زردیش خوب نشده انجام نده  چون ادرار نمی کنه زردی ...

من دومی رو نمیدونم 

اما من پسرمو 32 روزگی ختنه کردم

که تا چهلم خوب بشه

و زردی کمی که داشت کامل بعد ختنه خوب شد

چهلم که حمومش دادم خدا رو شکر همه چیزش عالی شد

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

عزیزم سلام من دخترم تا ۲ماه و ۵روز زردی داشت

مال شیر خودته بهش میگن زردی شیر مادر

یا باید خنک بگیریش و صبر کنی ۲_۳ماهگی کبدش درست میشه خوب میشه و استرس زیادی داره

ولی آخرهای کار بود ک یه دکتر ب من گفت ۱۰روز شیرخودت و بهش نده حتی ۱قطره هم نباید بدی و شیرخشک بده  بعدش دوباره شیر خودت و بدع برای همیشه خوب میشه

البته تو این مدت باید شیرت و دائم بدوشی ک خشک نشه

2801