2777
2789
عنوان

نماز استغاثه به حضرت فاطمه برای حاجت روایی خیلییی خوبه+تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 34020 بازدید | 85 پست
خداروشکر شما سال چندی؟ الان راضی هستی از رشتت؟ نمیدونم چرا جدیدا دانشجوهای پزشکی یک صدا ناراضین و ...

من سال 5 ام

راضی ک نیستم. ولی خب ناراضیم نیستم. 

حجم درسا خیلی زیاده و استرس زیادی به ادم وارد میشه. 

خب من عاشق معماری و طراحی داخلی، علوم سیاسی و علوم اقتصادم. عاشقشونم. اما خب میدونی، تو ایران متاسفانه خیلی سخت تر از پزشکی میشه از این رشته ها به شغل و نتیجه رسیده. حالا فارغ از درامد. منظورم شغل مرتبط هست.

ولی ارزوم بود ک تو ی کشور درست و حسابی به دنیا میومدم و میتونستم ی سیاست مدار باشم

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم
چشم عزیزم حتما. هروقت فرصت کنم میخونم و دعات میکنم من کلی لذت میبرم ک برای دیگران دعا کنم همیشه ا ...

عزیزم چقدر شما خوبی 

حس آرامش دارم نسبت بهت 

نمی‌دونم چرا 

حتما دعا میکنم هم برای شما هم برای همه‌ی مردم که هر خواسته ای دارند برسند 

من قدیمی تر خیلی راحت به خواسته هام می‌رسیدم و آرزوهام برآورده میشد اما احساس میکنم که دیگه این اتفاق برام نمیفته نمی‌دونم شاید بخاطر اینکه گناه کردنام زیاد. شده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چقدر شما خوبی  حس آرامش دارم نسبت بهت  نمی‌دونم چرا  حتما دعا میکنم هم بر ...

ممنون عزیزم خوبی از خودته ادم وقتی ی چیزیو تو خودش نداشته باشه و درکش نکرده باشه تو دیگری هم نمیبینه و درکش نمیکنه❤️

بنظرم خدارو برامون سختش کردن. ی کتاب میخوندم، ی حدیث توش نوشته بود میگفت خدا بخشندگی رو صد قسمت کرد، 99 قسمتشو برداشت برای خودش، یک قسمتشو بین همه بنده هاش تقسیم کرد. خدایی تو یکی مثل خودتو ببینی پشیمونه و دلتنگته، دلت میاد ردش کنی؟ عذر خواهیشو نپذیری؟ اذیتش کنی؟ 

دیگه ببین خدا عمرا بتونه نبخشمون. خدا خیلی مهربون و بخشنده ست

ادم وقتی خدارو احساس میکنه خودش خوشبخت تر و اروم تره

مطمعن باش خدا گناهای تو رو میبخشه. و حرفاتم گوش میده

ازش بخواه. من همیشه میگم خدا نعوذبالله ک جنسیت ک نداره. اما اگه بخوایم به جنسیتی بیشتر تشبیهش کنیم، خدا زنه. مثل ی مادره

خلاصه ک ادم باید تلاش کنه ازارش به کسی نرسه. مردمو شاد کنه. بد کسیو نخواد. هرروز ادم بهتری بشه کنتر گناه کنه. بقیه رو خدا میبخشه

ممنون عزیزم خوبی از خودته ادم وقتی ی چیزیو تو خودش نداشته باشه و درکش نکرده باشه تو دیگری هم نمیبینه ...

من ازارام به کسی نرسیده اگر رسیده عذرخواهی کردم و از دلش درآوردم 

درباره بخشش دو نفر و نمیتونم تو زندگیم ببخشم البته سپردم به خدا که یکیشون اتفاقا تو همین دنیا جوابشو دید 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

من ازارام به کسی نرسیده اگر رسیده عذرخواهی کردم و از دلش درآوردم  درباره بخشش دو نفر و ن ...

منم همینطوری بودم. شایدم هنوز باشم نمیدونم. ی نفر هست ک دلم باهاش صاف نمیشه خیلی بهم بدی کرده و منم از خدا براش بد خواستم. سرش هم اومد. البته خودمم اون موقه حالم بد بود و افسرده بودم

نمیدونم الان اگه بازم خاطراتمو مرور کنم دوباره همونقدر عصبانی میشم یا نه، ولی بنظرم ادم اگه بتونه ببخشه خودش راحت تره. 

شاید نیاز به زمان بیشتری داری تا بتونی ببخشیش. ضمن اینکه بنظرم خودتو مجبور نکن ک دلتو باهاش صاف کنی. به دلت و احساست احترام بذار. اشکالی نداره اگه گاهی عصبانی باشی یا احساس ناراحتی کنی از کسی. به خودت احساس گناه نده. بلخره ما ادمیم اگه قرار بود هیچ احساس منفی نداشته باشیم ک میشدیم معصوم. ک نیستیم. 

اجازه بده به مرور زمان کمرنگ بشه و کم کم بتونی بیخیالش بشی.

ما تو طب ی اصل داریم به این صورت ک هیچوقت، هیچوقت تو معاینه نباید مستقیم بریم سر وقت اونجایی ک درد میکنه و فشارش بدیم.

اول اطرافش. و بعد کم کم برسیم به نقطه اصلی. 

تو هم همینکارو بکن. وقتی میری بیرون ادمارو نگا کن. براشون آرزوی خوب کن. دعا کن غم نبینن. پولدار باشن. سایه پدر مادر از سرشون کم نشه. کنار عزیزاشون باشن. همیشه سلامت باشن. ارزو به دل چیزی نمونن. کم کم ک احساست نسبت به همه بهتر شد، پذیرش و بخشش این دونفرم برات اسون تر میشه

عزیزم میشه به نیت منم نماز بخونی توروخدا خیلی دعام کن 

اره عزیزم حتما. شرایطش برام جور بشه حتما میخونم. الان و امشب شرایطشو ندارم متاسفانه 

منم همینطوری بودم. شایدم هنوز باشم نمیدونم. ی نفر هست ک دلم باهاش صاف نمیشه خیلی بهم بدی کرده و منم ...

عزیزم یکی کاری باهام کرد که مطعنم تو آینده به مشکل میخورم 

راستش خودم دلم نمی‌خواد دلم با این یک نفر صاف بشه 

هروقت اسمش میاد کینه بیشتر تو دلم لونه میکنه 

اون یکی هم اتفاقا همیشه براش دعای خیر میکردم ... اما جالبه وقتی بهش فکر میکنم قلبم درد می‌کنه 

جفتشون نمیتونم ببخشم

خودم و مجبور نکردم 

ولی خب خدا خودش کمکشون کنه 

عزیزم یکی کاری باهام کرد که مطعنم تو آینده به مشکل میخورم  راستش خودم دلم نمی‌خواد دلم با این ...

اشکالی نداره

به خودت فرصت بده. بذار زمان بگذره و جریان زندگیت عوض بشه. 

شاید الان مرحله گذار زندگیت باشه. بری مرحله بعدی بهتر میتونی قبلیارو ببخشی. بازم میگم. بخاطر خودت. ک دلت صاف باشه. وگرنه نه بخاطر اونا. اونا ک خودشونن و خدای خودشون

اسي جون وقتي سمت راست و چپ بر زمين گذاشته شود يعني همين مدل سجده سمت راست يا چپ صورت رو بر زمين بذار ...

اره عزیزم

همین مدل سجده، بعد بجای اینکه پیشونیتو بذاری زمین سمت راست یا چپتو بذار

چشم عزیزم حتما. هروقت فرصت کنم میخونم و دعات میکنم من کلی لذت میبرم ک برای دیگران دعا کنم همیشه ا ...

من الان تایپکتون رو دیدم من ی مادرم ک سنی ندارمو پسرم جز من کسی رو نداره لطفا اگه پیام منو میبینید برای منم دعا کنید ی غده کنار گوشم خوش خیم باشه و عملش ب صورتم اسیب نزنه فقط بخاطر بچم ک ۳ سالشه لطفاا