2777
2789
عنوان

نماز استغاثه به حضرت فاطمه برای حاجت روایی خیلییی خوبه+تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 27587 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا خوندم اما یادم نیس حاجت گرفتم یا نه  من قبلا حاجت همه دعاهام را میگرفتم اما چند سالیه دعا ...

میفهمم. خیلی حس بدیه. منم تجربشو داشتم. نمیدونم باید چی بگم فقط میدونم ک میگذره.

ی مدت بیخیال باش و بهش فکر نکن تا این احساس بدی ک داری کمرنگ بشه. خدا همیشه حواسش به ما هست و کمکمون میکنه اما گاهی نمیدونم چرا اینطوری امتحانمون میکنه...متاسفانه سخته ولی خیلی وقتا ادم باید تو زندگی صبور و نظاره گر باشه و با جریان زندگی همراه بشه تا این دوره بگذره

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم
2803

ممنون عزیزم که اینجا عنوانش کردی توی شرایط سختی هستم حتما میخونم و برات دعا میکنم   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ممنون عزیزم که اینجا عنوانش کردی توی شرایط سختی هستم حتما میخونم و برات دعا میکنم   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2804
بخدا همین الان داشتم دنبال یه نذر میگشتم که حاجت روام کنه. خیلی نذر برداشتم ولی جور نشده.... ممنون ...

پس حتما به ف ال نیک بگیر. اتفاقی نبوده چون منم چند روزه هی شک داشتم ک تاپیک بزنم یا نه. دیگه امشب به دلم افتاد بزنم

التماس دعا💚

2805
ممنون انشالا بخونم برای کنکورم حاجتمو بگیرم واقعا معجزه دیدی ازش؟

ببین نگا کن. معجزه بستگی داره منظورت چی باشه

من پزشکی میخواستم. یکسالم درس خوندم براش. وسطاش این نمازو خوندم و از مادر خواستم بهم کمک کنه ک بخونم و خوب کنکور بدم

خودم ک خوب درس خوندم اما اگه بهم کمک نمیکردن ممکن بود هر اتفاقی بیوفته ک نتونم دیگه درس بخونم. یا کنکورم رو خراب کنم چون اتفاقات سر جلسه غیر قابل پیش بینی هستن. و هزاران نوع مشکل میتونه باعث بشه ادم حواسش از درس پرت بشه

اما خداروشکر مشکل خاصی رخ نداد و همه چیز به خوبی پیش رفت.منم خوب درسمو خوندم. 

پس معجزه به اون صورت ک مثلا برم زیستمو بزنم 20 درصد و بعد پزشکی قبول بشم نه. شدنی نیست. بخواه ک کمکت کنه درس بخونی و نتیجه خوبی بگیری

2801