2777
2789
عنوان

بچه ها من زود عصبانی میشم

155 بازدید | 35 پست

من خیلی زود عصبانی میشم و ازکوره در میرم و زود هم پشیمون میشم اینجوری شخصیت آدم پایین میاد تورو خدا راهکار بدید چجوری عصبانیت رو میشه کنترل کرد البته موقعیت واسه عصبانی شدن خدارو شکر کم پیش اومده😑😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا صفرات خیلی بالاس. صفرابرها رو بخور تایکم آرومتربشی

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

احتمالا صفرات خیلی بالاس. صفرابرها رو بخور تایکم آرومتربشی

اره اتفاقا عطاری هم ک رفتم فعلا یه چیزی داد که یکم معدن صاف بشه بعداً برم پیشش واسه صفرا گفت یکم صفرا و حرارت کبدت بالاس

فقط ورزش کن اسکیت کن

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
فقط ورزش کن اسکیت کن

صفراش بالاست.اگرورزش کنه بدتر میشه.میزنه همه رو لت و پار میکنه ها😄

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

والا ورزش حوصله ادمو زیاد میکنه تا جایی که من دیدم خوب اگه براش بده کار هنری بکنه اونم حوصله میخواد 

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

😂😂😂😂😂😂😂وای عالی بود خیلی هم گرمم میشه تو تابستون عصبی میشم😑😶🤣🤣🤣امروز به یکی پریدم البته تقصیر خودش بود گمونم یکی از دلایلش هم گرمای هوا و فعالیت بدنی بود😐😑

2810