2777
2789
روش دوم 🌺ماسک روشن کننده اندام تناسلی بانوان حاوی آرد نخودچی و شیر🍶🍶 💕 یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی را در کاسه ای ریخته و حدود 2 قاشق چایخوری شیر 🍶و چند قطره آب لیمو ترش 🍋 تازه را به آن اضافه کنید. 💕همه ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا ترکیبی خمیری به دست آید. این خمیر را روی پوست تیره ناحیه تناسلی مالیده و بگذارید تا 15 دقیقه یا بیشتر باقی بماند و سپس شستشو دهید
‍ 👩درمــــــــــان ریزش_موی_زنان (طول درمان ۱۲۰ روز 🈴⇦روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه یا روغن بادام تلخ 🈴⇦استشمام عطر شبانگاه 🈴⇦شانه کشیدن روزانه با برس چوبی روزی یک مرتبه 🈴⇦پیاده روی روی سنگلاخ روزی نیم ساعت 🈴⇦ترک یا کاهش جدی سردیها مخصوصا شبها 🈴⇦بادام درختی روزی ۱۴ عدد (فسنجان بادام هفته ای ۲ الی ۳ بار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمک برای رفع عفونت قارچی واژن برای کاهش خارش و درد ناشی از عفونت قارچی واژن و تسریع روند درمان آن می توانید از نمک استفاده کنید. برای این کار یک لیوان نمک را در آب وان حمام یا لگن پر از آب حل کرده و داخل آن بنشینید. این کار را تا بهبودی کامل تکرار کنید.
وقتی روی کرم پودر روشنتان رژگونه های ملایمی به رنگ های صورتی یا گلبهی می زنید چهره تان را ملیح و شفاف نشان می دهد. رنگ های تیره اصولا خطوط چهره شما را از آنچه که هست عمیق تر نشان می دهد.
2803
رفع_جوش_و_لکه شایدشما هم از آن دسته از افراد هستید که مرتبا در صدد رفع لکه های قهوه ای و جوشهای صورت بر آمده اید و به نتیجه ای که می خواستید نرسیدید این بار راه درمانی ساده ای که تنها با استفاده از سالمترین، موثرترین و طبیعی ترین مواد انجام می شود را نیز امتحان کنید، شرط تاثیر گذاری و به نتیجه رسیدن درست آن مراقبت و انجام این کار تا چهل روز و به طور مرتب است. مواد لازم: سیب یک عدد کوچک عسل یک قاشق چایخوری آبلیمو سه چهار قطره به این ترتیب که: پیشنهاد می کنیم این کار ترجیحا شب و قبل از خواب انجام شود اما اگر برایتان مقدور نیست هر ساعتی از روزکه می توانید و آرامش دارید را انتخاب کنید، یک سیب کوچک را از وسط نصف کرده، آن را رنده کنید و نصف دیگر را همان موقع بخورید. سیبهای رنده شده را از صافی رد کنید، آب آن را به آرامی و به حالت دورانی از پایین به بالا با ماساژ بر روی صورت بمالید و صبر کنید تا خوب جذب پوست شده و خشک شود. پس از ده تا پانزده دقیقه پوستتان را با آب سرد و خنک بشویید و از مخلوط عسل و آبلیمو استفاده کرده آن را به همان شکل روی صورت بزنید و با نوک انگشتان به آرامی به پوستتان ضربه بزنید .حالت کشدار آن را حس می کنید که طبیعی است . پس از ده دقیقه دوباره صورتتان را با آب سرد و خنک بشویید . توصیه می شود این کار را حتما تا چهل شب مرتب انجام دهید ، نیمه ی سیب را نیز حتما بخورید تا به نتیجه ی مطلوب برسید.
وا من مدااااام سوتبن تنمه. به جز وقت خواب ولی شنیدم سوتین های فنری از سرطان سینه جلوگیری میکنن. اطلاعاتی دارین؟
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2804
ماسک نرم کننده موی خانگی

براى آماده کردن این ماسک نرم کننده فقط سه قاشق روغن نارگیل، دو قاشق روغن زیتون و یک قاشق عسل لازم هست.
براى تهیه ى این ماسک روغن نارگیل را درون شیشه اى که توى ظرف آب در حال جوشیدن قرار میدهیم. اینکار باعث میشه تا روغن نارگیل بدون دیدن حرارت مستقیم نرم بشه و آماده ى مخلوط شدن با بقیه ى مواد!
زمانى که روغن نارگیل نرم شد، روغن زیتون رو هم به آرومى به اون اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم. ظرف رو از روى حرارت بر میداریم و عسل رو بهش اضافه میکنیم و کمى فرصت میدیم تا مخلوط فوق خنک بشه!
وقتى که از خنک بودن مخلوط به اندازه ى کافى مطمئن شدید میتونید با استفاده از یک شانه یا باکمک دست ها مخلوط رو روى موها ماساژ بدین.
این مخلوط میتونه حتى روى پوست سر هم استفاده بشه.
پانزده دقیقه صبر کنید و بعد موهاتون رو طبق عادت معمول بشورید و آبکشى کنید و از نرمى اون ها لذت ببرید!
2805
✅فواید حنا برای مو

حنا یک درمان طبیعی ضد ریزش مو و حفظ سلامت مو است. کوتیکول های مو را درمان میکند در نتیجه در بهبود سلامت ریشه مو نیز موثر است که این امر مانع از خرد شدن تارهای مو شده و درخشندگی موها را حفظ می کند. همچنین حنا PH پوست سر را در حد متعادل نگه می دارد تا از ریزش موی زودرس جلوگیری کند.بسیاری از مشکلات پوست سر نظیر شوره و خشکی را درمان می کند. علاوه بر آن اثرات آلودگی بر روی مو و خشکی بیش از حد بعلت استفاده از سشوار را از بین می برد. در آخر ذکر توجه داشته باشید که حنا مانع از سفیدی زودرس مو می شود.
ماسک‌های روشن کننده مواد لازم: شیر 2قاشق غذاخوری عسل 1قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق چایخوری روغن بادام یک قاشق چایخوری پودر شیرین بیان1قاشق مرباخوری پر مواد فوق را با یکدیگر ترکیب کنید و روی صورت بمالید به مدت نیم‌ساعت صبر کنید و سپس با آب ملایم بشوئید تا علاوه بر درخشش پوست، لکه‌های قهوه‌ای روی پوست شما نیز از بین بروند
2801