2777
2789
عنوان

کیا بچه دو ساله دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 105 پست
آره از یک سالگی تا الان که تقریبا سه سالشه ادامه داره من که یه مدت اونقدر سردرد میشدم که دکتر مغز و ...

داروی چی می خوردین؟

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

دختر منم دو سال و چهار ماهشه از نوزادیش تا الان با خواب و غذا مخالفه غذا اصلا دوست نداره نمیخوره خوابم در برابرش مقاومت میکنه قبل خواب میگه قصه بگو هرچی قصه میگم باز میگه دوباره کلافه ام از دست قصه گفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات میدونم خیلی سخته که خودت سرگرمش کنی ولی بهت قول میدم اگر این کار رو کنی خیلی زودتر از چیزی که ...

حتما همینکارو میکنم. دیگه خیلی نمیزارم تلویزیون ببینه.باهاش بازی میکنم حرف میزنم. انشالله که حرف بزنه 

شما باید بچتو روزی نیم ساعتم اگر شده ببری پارک

شما با بازی بچه ها توی کوچه موافقی؟ 

با هرکی رسید خودم دیدم فحش میدن قهر میکنن واینا

پارک بنظرم بهتره

پسرم خوشش میا میگه برم بازی اجازه نمیدم فقط پارک میبرمش

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
حتما همینکارو میکنم. دیگه خیلی نمیزارم تلویزیون ببینه.باهاش بازی میکنم حرف میزنم. انشالله که حرف بزن ...

من امشب حکایت های سعدی میگفتم دیگه 

هر چی میخوندم تموم میشد میگفت یکی دیگه اشکم در اومده بود

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
زیاد میبریش بیرون؟  میزاری با بچه های تو خیابون یا کوچه بازی کنه؟

اره والا هروز میره بیرون ولی با بچه های کمی ارتباط میگیره مثلا پسر خالش دختر عمش باهمه بچه ها دوست نمیشه

سرشونم داد میزنه بعدتوخونه ام تنهانیست

همش پیش عمه و مامان بزرگشه مثلا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من امشب حکایت های سعدی میگفتم دیگه  هر چی میخوندم تموم میشد میگفت یکی دیگه اشکم در اومده بود

خدا حفظش کنه واستون. کاش بچه منم بهم بگه برام شعر و داستان بخون. فقط حرف بزنه هیچی نمیخام

خدا حفظش کنه واستون. کاش بچه منم بهم بگه برام شعر و داستان بخون. فقط حرف بزنه هیچی نمیخام

بخاطر تلوزیون و اثرات دوزبانه شدنه 

حتما نوبت گفتاردرمانگر بگیر ببر اونجا بهت میگن چکار کنی 

اصلا اجازه نمیدم با بچه ها تو کوچه بازی کنه

منم همینم 

ولی ناراحت میشم که دوس داره ولی نمیزارم پارک میبرمش همیشه هم سرش گرمه باباش خیلی باهاش بازی میکنه پیش پسردایی و دختر عمو و اینا هم میبرم بازی میکنه 

ولی میگم کوچه نه هم بدآموزی داره هم عادت کنه همش میخا بره

اره والا هروز میره بیرون ولی با بچه های کمی ارتباط میگیره مثلا پسر خالش دختر عمش باهمه بچه ها دوست ن ...

شما دیگه از اونور بوم افتادی باید 2الی 3ساعت با بقیه باشه 

شما دیگه از اونور بوم افتادی باید 2الی 3ساعت با بقیه باشه 

منظورم این بود روزی یکی دوبار میره بالا دیگه نگفتم از صب تاشب پیشه مامان بزرگشه حتی اونجا میخوره میخوابه!!

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``