2777
2789
عنوان

دل بیقرار من بعد از یک ماه

213 بازدید | 6 پست

یه ماه از سقط بچه پنج ماهم گذشت نمیتونم بگم خوبم ولی دیگه قبول کردم شرایطو هروز میامو تاپیکای زمان بارداریمو میخونمو میگم کاش برمیگشتم اون دوران 

من بسختی بدستش اورده بودمو به راحتی از دستش دادم نمیدونم شاید قسمت اینجور بوده ولی کاش قسمتم نبود 

امیدوارم قسمت هیشکی نشه من واقعا از عمق وجودم زجر کشیدم .من وقتی زن حامله میبینم خیلی حسرت میخورم بخدا حسودی نیستا همیشم میگم خدایا کمکش کن بچش سالم دنیا بیاد ولی یه حسرتی تو ته قلبم هست 

میترسم از اینکه هیچوقت نتونم مادربشم و این ترس اخرش منو میکشه 

خلاصه که میخوام نی نی سایتمو حذف کنم و برم چون اینجام تاپیکای بارداریکه میبینم و بازم یاد بچم میوفتم 

دوستان لطفا برام دعا کنین یروز مشکل منم حل بشه و برگردم ❤️‍🩹🖤

میفهمم خیلیی سخته 

من دیشب کابوس دیدم درباره بچه 

بعد از خواب پریدم و گریه میکردم همسرم میگه چرا انقدر ضعیفی خیلیا سقط میکنن و بچه از دست میدن تو چرا انقدر وابسته ای 

واقعا نمیتونم فکر کنم چون ندیدمش پس نباید بهش وابسته باشم ، میدونم برای شما هم سخت بوده خیلی 

من که از صبح هربار یاد خوابم میفتم یه دور چشام پر اشک میشه ، بخاطر بچه گریه نمیکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خواهر من 28 هفته دوقلوهام بدنیا اومدن 9 روز و 18 روز بودن تو دستگاه بعدم مردن زن و شوهری پیر شدیم تو این غم 

بعدش دوباره بعد 6 ماه یه سقط کردم 

همه رو بادارو باردار شدم شوهرم نعره میزد دیگه بچه نمیخوایم حرف بچه نزن درست همون ماه سید علیرضا با عنایت امام رضا اومد تو دلم 

اونا سیسمونی داشتن شناسنامه و دو تا قبر ک نشونی ندارم ازشون

میگذره این روزا زخم زبانت آدمو پیر میکنه جیگرت میشوره ولی باید تسلیم ب تقدیر خدا باشی

برا ظهورش صلوات
ای خواهر من 28 هفته دوقلوهام بدنیا اومدن 9 روز و 18 روز بودن تو دستگاه بعدم مردن زن و شوهری پیر شدیم ...

الهی میدونم خیلی دوران سختیوگذروندین چون منم الان دارم واقعا واقعا زجر میکشم 

به علیرضا بگو برامنم دعا کنه خودتم همچنین شاید دعای شما منم عاقبت بخیر کنه