راستش من خودم بد جوری حالم گرفته ست. ولی تو تاپیک خودم میترسم حرف بزنم درد دل کنم یهو شناسایی شم. دوست داشتم یکی تاپیک بزنه هر چه دل تنت میخاد بگو که همچین تاپیکی ندیدم.
گفتم لااقل این مدل تاپیک بزنم شاید ب کار کسی بیاد...
من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوست دارم تاپیک ترسناک بزنم کلی هم تجربه دارم ولی دلم نمیاد باعث ترس کسی بشم هرسری تاپیک هام حذف کردم راجب بقیه موارد زدم به سیم اخر همچی بدون ترس از شناسایی شدن تاپیک میزنم
جاریم خیلی تقلید کاره خیلی خیلی زیاد یعنی من هر کاری کنم پشت بندش این انجام میده طوری که خواهر شوهرام یبار به روش اوردن خندید و به رو خودش نیاورد این بشر کوچیکترین چیزی که مت بخرم فرداش تو خونه این هست همون مدل با همون رنگ هییییچ سلیقه ای از خودش نداره هییییییچ