2777
2789
منم همینطورم  امروز گفتم براش کتاب بخونم انقدر که نخوندم بچم اصن علاقه به کتاب نداره ...

منم همینطور تاحالا کتاب نخوندم اما خب بچمم خیلی شیطونه چن باری اومدم بخونم گرف پاره کرد منم نخریدم دیگ

وای از پریود نگو ک نزدیکش میشه روااانی میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیسم  راس میگین باید هرطور شده شروع کنم البته ی چیزیم هس پسره و کلا بابازی های نشستنی بدون ...

تو همون بازی های تحرکی هم میتونی بازی های مناسب که علاوه بر تحرک هوش و مهارتهاش رو هم تقویت کنه پیدا کنی 

الان سن طلایی پرورش هوش بچه شما هست، غافل نشو 

مشکلات اقتصادی و خانوادگی و ... همیشه هست و هیچ وقت تمومی نداره، اگر بخواهی منتظر آرامش و وضعیت ایده آل باشی باید بگم چنین شرایطی برای هیچ مادری در هیچ کشور دنیا هیچ وقت پیش نمیاد 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
پیجی یا کانالی میشناسی بهم معرفی کنی؟

نه گلم، ولی بگردی و سرچ کنی هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه گلم، ولی بگردی و سرچ کنی هست 

البته احتمالا خواهرهام و جاریم میشناسن چون همه شون بچه های این سنی دارن 

اگر جواب دادن همین جا برات پیام میزارم 

حتی کارای خونه هم به زورانجام میدم

افسردگیه منم میدونم دارم چون مدام منتظر بهونم ک گریه کنم بچمو خیلی دعوامیکنم گاهیم کتک در حد رو دست یا پشتش میزنم

ولی چ کنم نه کسی هس بچمو نگه داره ک برم کلاسی چیزی روحیم عوض بشه دکترم ک دارو میده بدتره