2777
2789
عنوان

سوال زیست دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این میشه گلبول قرمز داسی شکل که روز گلوتامیک اسید رو به والین تبدیل کرده

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
تلگرام بهت پیام دادم

ی پیام دادم بهت بقیش نیومد

ابنو گفته بودم

خب تا این جا من فهمیدم رشته دنا داشتم قبل هرچی بیام مکمل بنویسم
اگ ام ارنا بود ک هبچی مکمل نمیخواد
ب جز جایی ک انتی کدون پرسیده
ک اونجا باید مکمل بنویسیم
خب مورد الف اوکیه
میمونه بقیش

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
ببخشید به DNA میگین دنا؟ به RNAمیگین رنا؟  یا جد سادات شماها بیاین دانشگاه اساتید اتیش تون میز ...

😐😐😐تو کتاب نوشته به من چه

اسم فارسش هست

استاد کنکور هم همینو میگ

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

دختر گلم توضیحس اینه.

اولا شما باید سه تا سه تا جدا کنی ببینی نهایتا ترکیب یه تاییش چی میشه . بعد تبدیلش کنی به انتی کدون روی RNA.

جهش ها چند نوعن.

1. اگر نوکلءوتیدی که عوض شده، رمز رو عوض کنه ولی اسید امینه در ترجمه تغییر نکنه. مثلا یه اسید امینه سه تا رمز داره تبدیل بشه به یه رمز دیگه همون اسید امینه، این میشه بی اثر 

2. رمز رو تبدیل کنه به یه اسید امینه دیگه ولی تغییر اسید امینه ،باعث تغییر عملکردی خاصی در پروتءین نشه. مثلا یه اسید امینه بازی حایگزین یه اسید آمینه بازی دیگه بشه

3. رمز رو تبدیل کنه به یه اسید امینه دیگه و کلا پروتءین حاصله ،عملکردش رو از دست بده.

4. رمز رو رو تبدیل کنه به رمز پایان و پروتءین کوتاهتر شه مثل مورد شما.

5. جهش فریم شیفت. که قالب خوانش رو تغییر میده. یعنی یهو دو تا نوکلءوتید حذف یا اضافه بشن. اغلب بشدت روی عملمرد پروتءین اثر میزاره.

😐😐😐تو کتاب نوشته به من چه اسم فارسش هست استاد کنکور هم همینو میگ

والا من خودم دانشگاه بکی از ساخه های زیست رو خوندم. استادای خوش اخلاقم رو تصور کردم بهشون بگی دنا یا رنا.

بخصوص به خوس اخلاقترینشون که ژنتیک درس میده

ناقص هست میشه ترضیح بدید فقط قبلش اینم بگید ک ایا وقتی ک ما رشته mrna داریم باید بیایم کمکل هاشو بن ...

وقتی ام ار ان آ داری اگر سوال ازت توالی های رشته الگو رو خواست باید مکمل هاش رو بنویسی

الانم سوالو میبینم وایسا

ناقص هست میشه ترضیح بدید فقط قبلش اینم بگید ک ایا وقتی ک ما رشته mrna داریم باید بیایم کمکل هاشو بن ...

وقتی ام ار ان آ داری اگر سوال ازت توالی های رشته الگو رو خواست باید مکمل هاش رو بنویسی

الانم سوالو میبینم وایسا

آفرین👏👏👏 AUGنبود کدون پایان؟البته من سالها پیش خوندما

نه این رمزه آغازه 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍