2777
2789
عنوان

😐تو خونه خودمونم آزادی ندارم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 107 پست
الان تو خونه پدر نمیشه اینارو پوشید  فردا پس‌فردا هم که شوهر کردیم پسر دار شدیم نباید جلو پسر ...

اره خب، ولی فقط گفتم قشنگه لباسه نه که بخرم

عه وا.. خب وقتی خودش اینجور میگرده چه دلیلی داره به تو گیر بده خدایا

🤍.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوچی بازی در نیار. قرار نیست اگه کراپ نپوشی چادر بپوشی!!!!  یه تیشرت بپوش. میتونی وقتی کراپ و م ...

حتما باید ازدواج باشه؟-

شاید اصلا نخوام ازدواج کنم اصلا ازدواج هم که کردم بچم پسر شر باید جلو اونم راحت نباشم؟بهانه جویی چیه الان همسنای من همه چی میپوشن منه ۱۵ ساله چرا نباید چیزی که دوست دارمو تو خونه بپوسم؟

واقعا متاسفانه حیا از بین رفته من خودم به شخص تو خونه مانتو بلند وچادر میپوشم 

شما ازاونطرف بوم افتادی هه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
افکارتون اینقدر سمی و بیمارگونه ست که از لخت شدن اونورتر نمیره از کسی که همچین تفکراتی داره توقعی ب ...

طرف صحبت کردن شماهم جالبه عزیزم 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
حتما باید ازدواج باشه؟- شاید اصلا نخوام ازدواج کنم اصلا ازدواج هم که کردم بچم پسر شر باید جلو اونم ...

عزیزم اولا که حتما ازدواج میکنی. 

دوم خونه خودشِ. ماحصل زحمت خودش.  اون باید تو خونش ارامش داشته باشه . 

نمیخای ازدواج کنی کار کن مستقل شو. راحت باش. 

حالا 24 ساعت که بابات خونه نیستن. اون چند ساعتی که هست تیشرت بپوش. 

هر کسی پدرش یه جورِ. 

یه پدر غیرت داره روی ناموسش. 

یه پدرم ناموسشو میفروشه خرج عیاشی خودش میکنه. 

دنبال جنگ اعصاب نباش. اگه ارامش میخای باید مطیعش باشی. یه تیشرت پوشیدن کوه کندن نیست. که خودتو داغون کنی.  درضمن کاپ که تنگ و بیشتر ادم گرمش میشه!!!!

مامانم که هیچی نمیگه  مادر بزرگمم شهرستان دوره دختر عمو هم ندارم😂

ای بابا 😁بابا ها دختر دوستن مگه حس کنن دختر داره لجبازی میکنه براشون مهم نیس اون کار چیه الان تی‌شرت هم بپوشی برای تنبیه گیر میده ،،،زبون بریز ببر کراپ ها پیشش بگو بابا کدوم رو بپوشم اکه گفت اینا چیه ؟!! بگو فعلا اینارو دارم ماه بعد میرم چند تیشرت میخرم تا اون موقع اشکال ندارع اینارو بپوشم ،،،بزاری انتخاب کنه حس خوب میگیره و نظر  میده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌