2777
2789
عنوان

😐تو خونه خودمونم آزادی ندارم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 107 پست
چرا خودمم خوشم نمیاد تو اتاق میپوشم  ولی خب چیکار کنم ندارم میخواستم برم سر سفره نمیشه که تو خ ...

هوچی بازی در نیار. قرار نیست اگه کراپ نپوشی چادر بپوشی!!!!  یه تیشرت بپوش. میتونی وقتی کراپ و مانتو میخری تیشرتم بخری. چقدر بهانه جویی میکنید!!!!

وقت پول گرفتن و خرجی دادن پدرن. 

اما حق نظر دادن ندارن؟؟؟ 

پدر و برادر منم خوششون نمیاد. خودمم اینقدر درک دارم که بفهمم حریمی وجود داره. لباس مناسب میپوشم. 

لباساس خوشگلتو بزار جلو دوستات. و ازدواج کردی جلو نامزدت بپوش. 

منم یه روز خونه بابام مانتومو درآوردم کراپ تنم بود بابام گفت چرا لباست اینجوریه کوتاهه برات سایز بزرگتر می‌گرفتی 😂

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داخل اتاقت بپوش حق داره باور‌کنید حتی داخل خونه جلوی محارم حریم وجود داره  یادمه راهنمایی که ب ...

واقعا متاسفانه حیا از بین رفته من خودم به شخص تو خونه مانتو بلند وچادر میپوشم 

میدونی بااین داستان سرایی های مسخره که اکثرا زاده ذهن بیمار خودشون بوده چه استرسی به بچها وارد میشه ...

معلمای دینی و پرورشی خیلی دارن این قضیه رو عادی سازی میکنن ، میخوان بگن این مسئله عادیه و واسه همه پیش میاد ، همین تفکرم باعث میشه دختر در برابر پدر و برادر معذب بشه و رفتارش غیر نرمال بشه ممکنه همین رفتار غیر عادی دختر بعدا باعث تحریک داداش و پدر هم بشه ، نمیفهمم این چ ذهنتیه ب خورد بچه هامون میدن ، پدر یا برادری ک‌ متجاوز باشه قطعا تا اون سن خودشو نشون داده یا ی حرکتی کرده یهو ک نمیاد تجاوز کنه

شما لخت شو به من چه حریم خودته من طبق چیزایی که میدونم‌گفتم همین 

افکارتون اینقدر سمی و بیمارگونه ست که از لخت شدن اونورتر نمیره

از کسی که همچین تفکراتی داره توقعی بیشتر از این هم نمیشه داشت

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
منم یه روز خونه بابام مانتومو درآوردم کراپ تنم بود بابام گفت چرا لباست اینجوریه کوتاهه برات سایز بزر ...

😅

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
بابام بیشتر وقتا خونه نیست یا اگه هست اصلاا نمیبینمش نمیرم پیشش  برا همین کلی کراپ خریدم😫

اشکال ندارع بپوش با یه شلوار فاق بلند چیزی تا عادت کنه ولی وقتی دایم بپوشی ب چشم میاد بنظرم باهاش حرف بزن بگو بیرون  رعایت میکنم ولی تو خونه بزار همون جور ک دوست دارم بگردم تو هم بابای منی و پیشت حس امنیت دارمو.....

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

متاسفانه با این تاپیک معلوم شد نه تنها پدرت سمی فکر میکنه بلکه خیلی از هم جنسامون هم اینطوری فکر میکنن هیچوقت قرار نیس درست شیم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من خاله کوچیکم اینجوره همش میگفت اینو فقط باید جلوی شوهر پوشید، به درد سن تو نمیخوره و نمیشه جلو با ...

الان تو خونه پدر نمیشه اینارو پوشید 

فردا پس‌فردا هم که شوهر کردیم پسر دار شدیم نباید جلو پسر بپوشیم

این چه وضعشه آخه

اگه اینجوریه خودشم باید تو خونه رعایت کنه نه اینکه شور  ت بپوشه 

من نگاه نمی‌کنم اونم نباید نگاه کنه خجالت میکشم خو

اشکال ندارع بپوش با یه شلوار فاق بلند چیزی تا عادت کنه ولی وقتی دایم بپوشی ب چشم میاد بنظرم باهاش حر ...

اصبا باهم میونه خوبی نداریم تا منو میبینه الکی سر دعوارو باز میکنه برم باهاش حرف بزنم؟اصلا گوش نمیده

متاسفانه با این تاپیک معلوم شد نه تنها پدرت سمی فکر میکنه بلکه خیلی از هم جنسامون هم اینطوری فکر میک ...

بعضیاشون واقعا مریضن کامنتاشون خیلی سمه

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
اصبا باهم میونه خوبی نداریم تا منو میبینه الکی سر دعوارو باز میکنه برم باهاش حرف بزنم؟اصلا گوش نمیده

خب پس موضوع پوشش نیست ،،یکم سر ناسازگاری داره شما هم تو سن حساس هستی بهتر فعلا بگی چشم تا اعتمادش رو جلب کنی بعد از عمه یا کسی ک قبولش دارع بخایی از طرف خودش صحبت کنخ

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌