2777
2789
عنوان

😐تو خونه خودمونم آزادی ندارم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 107 پست
تو دیگه ذهنت خیلی مسمومه

معلم دینی ماهم همین داستانو میگفت. فرقش این بود جای دوست بابا. داداش طرف بود😂    

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو خونه تاپ هم میپوشم عجیبه

اگه کراپ نمیتونی برو ی تیشرت گشاد بپوش خنکت میشه

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
😂🙄😐ولی من میپوشیدم بابام چیزی نمیگفت🥺

منم کراپ و شلوارک میپوشم چیزی نمیگه، روز اول شوکه شد که چرا کوتاهه گفت اینو خودت کوتاه کردی یا مدلشه؟😂😭 اونم چون نمیدونست کراپ چیه پرسید وگرنه روی پوشش داخل خوته گیر نمیده 

به حاش سر پوشش خارج از خونه دهنمو صاف کرده😂😑

🤍.
تو دیگه ذهنت خیلی مسمومه

یک سری کتاب و رمان رو معرفی میکنم حتما بخون اتفاقا بعضیاشو فکرکنم به سختی بتونی پیدا کنی چون کلی سانسور داره و ای کاش واقعیتش رو‌پخش میکردن که به ذهن من نگی مسموم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
چه زشت خودت چندشت نمیشه اینجور بگردی؟🤢

من با تاپ شلوارک میگردم چندشم هم نمیشه

ولی این عقیده که پدر به دختر خودش نظر داره چرا واقعا چندش اوره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
همین اراجیف باعث شده انقد ذهنمون مسموم باشه

واقعیت تلخه ای کاش هیچ وقت کسی باهاش روبه رو نشه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
من خودم روم نمیشد همچین چیزی بپوشم جلوی پدر و...  از این تیشرت نخیا بگیر خیلیم گرون نیست. ی جی ...

🥲آخه چرا نباید چیزی رو که دوست دارم بپوشم

بیرون که نمیشه 

تو خونه هم که نمیشه 

کجا میشه؟

میگین خونه شوهر کوووتا شوهر اصا شوهر کیلو چند شاید مت خواستم تا اخر عموم اینجا باشم همش محمدودیت؟😶

یک سری کتاب و رمان رو معرفی میکنم حتما بخون اتفاقا بعضیاشو فکرکنم به سختی بتونی پیدا کنی چون کلی سان ...

تجاوز محارم. وجود داره منکرش نیستیم. ولی این چرتای ک دوران مدرسع میگفتن. واقعا خزعبلات بود.   برا جلوگیری از این مساعل بجای اموزش درست.  داستان بافی میکردن از خودشون.   

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
منم کراپ و شلوارک میپوشم چیزی نمیگه، روز اول شوکه شد که چرا کوتاهه گفت اینو خودت کوتاه کردی یا مدلشه ...

عزیزمم😁باباها عشقن نه بابای من کلا گیر نمیداد چ بیرون چ خونه،ولی خودمون حد و حدود و میدونستیم

عوضش کراپ میپوشم مامانم و مامانبزرجم چقدر حرس میخورن و بدشون میاد