برای پخت پاستا با رب گوجه ابتدا به مقدار کافی آب داخل یک قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوشید مقداری نمک، زردچوبه و روغن داخل آن بریزید. وجود روغن باعث می شود که پاستاها به هم نچسبند. زردچوبه نیز آنها را خوشرنگ کرده و نمک هم برای طعم بهتر است. در نهایت پاستا را نیز به قابلمه بیفزایید. بگذارید پاستاها کمی نرم شوند. اما نه آنقدر که مناسب حالت دم کشیدن باشد.
همین که پاستاها مقداری نرم شدند آنها را آبکش کرده و روی آنها آب سرد بریزید. ریختن آب سرد موجب می شود حالت چسبندگی پاستا از بین رفته و به هم نچسبند. (پاستا بعدا در سس مجدد می پزد پس اجازه ندهید خیلی نرم شود.)
پاستاهای آبکش شده را با آب سرد شست و شو داده و بعد از آنکه مطمئن شدید به هم نچسبیده اند کنار بگذارید. حال باید مشغول آماده سازی سس مخصوص پاستا شوید. برای این منظور یک ماهیتابه با اندازه متوسط انتخاب کنید. از تابه کوچک استفاده نکنید زیرا در نهایت می خواهید پاستاها را نیز داخل آن بریزید. پس در انتخاب اندازه دقت کنید.
روغن زیتون را داخل ماهی تابه ریخته و وقتی گرم شد پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. حرارت را خیلی زیاد نکنید زیرا روغن ممکن است بسوزد. وقتی پیاز سبک شده و کمی تفت خورد سیر را نیز به مابقی مواد اضافه کنید. هنگامی که سیر و پیاز به اندازه کافی تفت خوردند رب گوجه را نیز به مواد اضافه کرده و سرخ کنید. در نهایت دو پیمانه آب جوش نیز داخل تابه بریزید.
سس را هم بزنید تا یکنواخت شده و حباب های ریزی در آن ظاهر شود. در این جا نوبت اضافه کردن پاستا است. پاستا را داخل تابه ریخته و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. درب ماهیتابه را بسته و شعله را در همان حالت ملایم قرار دهید. اجازه بدهید آب پاستا کاملا کشیده شده و مزه سس به خوردش برود. همین که آب موجود در ماهیتابه کاملا تبخیر شد پاستا با رب گوجه شما نیز آماده است. به همین سادگی و خوشمزگی