2777
2789

من یک ماهه عمل بینی انجام دادم 

دکترم گفت هر موقع میخوای بچه دار شو 

ولی شنیدم باید 6 ماه صبر کرد 

الان دوست دارم مرداد اقدام کنم تا اردیبهشت به دنیا بیاد

اگه صبر کنم تا 6 ماه تابستان به دنیا میاد که توی کلاس از همه کوچکتر میشه

چکار کنم؟

بنظرم بهار دنیا بیاد خیلی بهتره تا بخواد فصل سرد برسه یه کمی جون گرفته و دیگه زود مریض نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو فعلا اقدام کن 

شاید چند ماه باردار نشی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

از کجا می‌دونی همون بار اول بچه دار بشی ؟ 

شاید مثلا چهار  ماه طول کشید 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

وا خب مثلا تو کلاس کوچیکتر باشه چی میشه؟ من فقط برام مهم بود نیمه اولی بشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

انشااله خیره 

من همون اقدام اول باردار شدم ولی ممکنه برای همه اینطور نباشه پس زیاد درگیر تاریخ تولد نباش

نیمه دومی شدن هم بد نیست بالاخره بچه تو مدرسه یکم بزرگ‌تره ‌شاید کمتر تحت فشار باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وا خب مثلا تو کلاس کوچیکتر باشه چی میشه؟ من فقط برام مهم بود نیمه اولی بشه

همسر خودم 26 مرداده میگه تفاوتی نداره

ولی من فکر میکنم گناه داره 

دختر دوستم شهریوری بود 

دستاش انقدر کوچولو بود نمیتونست درست مداد دستش بگیره