2777
2789
عنوان

بیماری عجیب و غریب شوهرم!!!!!!

1105 بازدید | 12 پست

بچه ها شوهر من یجور مرض خاص داره ، وقتی بهش محتاجم و محبت میخوام ب شدت اذیتم میکنه و بی محلی،حتی از قصد به دخترمون توجه میکنه.اما همین که قیافه میگیرم و باهاش حرف نمیزنم ب شدت عاشقم میشه،بچه ها من اخلاقم گرمه،اهل توجه و محبت و به خودم رسیدن هستم.اهل حرف و شوخی و شادی...نمیتونم همیشه ساکت باشم و خشک .ولی شوهرم اونجوری دوسم داره، بهم راه کار بدید چطور ازش فاصله بگیرم و باهاش گرم نباشم اصلا😔😔خواهرا دلم انداره دنیا گرفته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم به ظاهر دکتر!که تفاوت سایت عمومی و حریم شخصی زنانه رو نمیدونی ومن رو بی سواد و با لفظ دخترم خطاب کردید و نصحیت کردید که فاز روشنفکری نداشته باشم و بزرگتر که شدم این مساءل رو بهتر درک میکنم! خواستم بهتون بگم متاسفم بخاطر هم صحبت شدن با شما چون بار دیگه برام ثابت شد که مدرک دانشگاهی شعور نمیاره

مشخصه زندگی شخصیتون باعث شده مرد ستیز باشید و نفرتتون رو اینجا بروز بدیدو همین باعث شده امثال من رو که چه بسا سن و تحصیلاتمون از شما بالاتر باشه رو بچه م و کم سواد خطاب کنید  بله با افتخار میگم جنسیت زده نیستم و اگه اسمش فاز روشنفکری داشتن هست،من فاز روشنفکری دارم

خانم به ظاهر دکتر!که تفاوت سایت عمومی و حریم شخصی زنانه رو نمیدونی ومن رو بی سواد و با لفظ دخترم خطا ...

چه حجم وسیعی از حقارت و عقده در حرفات نهفته است عزیزم ،این ریشه در کودکی شما داره ، کمبود محبت و حمایت از جانب خانواده بخصوص پدر ،باعث شده شما بطور بیمارگونه ای طرفدار جنس مخالف باشید ، جنس مخالفی ک حتی نمیشناسید کی هست ، این معضل شما انشالله قابل درمانه ، فقط مراقب باشید دچار عوارض و مشکلات بعد از رابطه نشید ، باور کنید جنس مخالف تحفه ای نیست ک واسش سینه جر میدید. انشاالله ک مشکلات کودکی تون ب زودی حل میشه دخترم.

در پناه خدا

خانم به ظاهر دکتر!که تفاوت سایت عمومی و حریم شخصی زنانه رو نمیدونی ومن رو بی سواد و با لفظ دخترم خطا ...

راستی یکی از نشونه های بلوغ و شعور در افراد اینه که تا کسی ازشون نظر نپرسیده عین قاشق نشسته نمیپرن وسط بحث کسای دیگه ، من با اون آقا در حال صحبت بودم ،شما بخاطر کمبود محبتی ک از سمت اعضای مذکر خانواده داشتی ، ب حمایت از جنس مخالف منو به متهم به جنسیت زدگی کردید، دختر کوچولو و بی سوادم یادت باشه دنیا خیلی چیزا رو هنوز نشونت نداده ، خیلی برای پسرا یقه پاره نکن، بیشتر دنبال درمان باش تا عقده های کودکی رو روی هم جنسات خالی نکنی،  یادتم نره ب نظر دیگران احترام بذاری قرار نیست همه شبیه شما اشتباه فکر کنن.