من تازه باردارشدم شوهرم پسر آرومیه اما مدتیه از رفتاراش عصبی میشم داد میزنم سرش مثلا اینقد خونسرده کتری رو خالی گذاشته روگاز نمیدونسته اما زحمت نداده به خودش نگاه کنه. کتری جهیزیم ترکی بود همش زرد شده مث کتری پیر زنا منم عصبانی شدم گفتم چرااینقد دست و پا چلفتی هستی. امروزم ازسرکاراومد خواست چایی بخوره گفتم برو پرش کن اخه خودمم میخواستم بخورم، اونم فک کرده منظورم اینع ک سرده داغش کن باز همون کتری رو با نصف لیوان آب گذاشته رو گاز دوباره سرش داد زدم قهرکرد میگه نمیتونی همینو آروم بگی من ازسرکارخسته اومدم هی غرغرمیکنی بچه ها واقعا دست خودم نیست رفتاراش عصبیم میکنه طوری ک دلم میخواد دادبزنم گریه کنم خرابکاریای از رو خونسردیش روانمو بهم میریزه اون روزم زده پارچمو شکسته چیکارکنم رفتاراش واقعا برام غیرقابل تحمله واقعا حس میکنم از رو بی علاقگی کاری رو انجام میده ک فرت و فرت دسته گل آب میده بااینکه دوسش دارم ولی دارم ازکاراش روانی میشم دست خودمم نیست نمیتونم باآرامش براش توضیح بدم الانم رفته تو اتاق قهرکرده خوابیده😔😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضے مردهاخونہ مامانشون ڪمڪ نڪردن بلد نیستن باید موبہ مو وباآرامش توضیح داد تا تو ذهنشون بمونہ ویادبگیرن..براے بارداریت هم عصبانیت وفریاد واسترس مضره مراقب باش
آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
اعصاب و روان من چی، مهم نیست؟ واقعا دارم عصبی میشم اصلا ب حرفام دقت نمیکنه میره ی دست گل آب میده میدونه من تو دوران بارداریم حساس شدم اما به یه ورشع انگار
اعصاب و روان من چی، مهم نیست؟ واقعا دارم عصبی میشم اصلا ب حرفام دقت نمیکنه میره ی دست گل آب میده مید ...
من خودمم از دست نامزدم عصبانی میشم
ولی بعد میبینم انقدری دوستش دارم که هر چیم بشه فدای سرش
بیخیال گناه داره ناراحتش نکن
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....