2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم قهرکرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضے مردهاخونہ مامانشون ڪمڪ نڪردن بلد نیستن باید موبہ مو وباآرامش توضیح داد تا تو ذهنشون بمونہ ویادبگیرن..براے بارداریت هم عصبانیت وفریاد واسترس مضره مراقب باش

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
اخه خودمم این داد زدنا رو دوست ندارم احساس میکنم منو دیگه دوس نداره دلش میخواد از خونه بره بیرون فقط ...

نه اینا چه حرفیه بخدا هر مردی بود با داد زدنا جنگ ب پا میکرد الان برا تو هیچی نمیگه عزیزم از این فکرا نکن

بعضے مردهاخونہ مامانشون ڪمڪ نڪردن بلد نیستن باید موبہ مو وباآرامش توضیح داد تا تو ذهنشون بمونہ ویادب ...

آره میدونم هرچی دارم سعی میکنم خونسرد باشم بچم عصبی نشه اماانگار یک پارچ آب داغ میریزن رو سرم اون لحظه

درستہ گرونے هست ووسیلہ هات برات باارزشن ولے قابل تعویض وجایگزینہ..این خاطرات تلخ دعوا وناراحتے همیشہ مےمونہ  و روے عشق تو دلت هم تاثیربدے مےذاره

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

به نظرت یه کتری و پارچ ارزش داره ؟

گناه داره

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
به نظرت یه کتری و پارچ ارزش داره ؟ گناه داره

اعصاب و روان من چی، مهم نیست؟ واقعا دارم عصبی میشم اصلا ب حرفام دقت نمیکنه میره ی دست گل آب میده میدونه من تو دوران بارداریم حساس شدم اما به یه ورشع انگار

اعصاب و روان من چی، مهم نیست؟ واقعا دارم عصبی میشم اصلا ب حرفام دقت نمیکنه میره ی دست گل آب میده مید ...

من خودمم از دست نامزدم عصبانی میشم

ولی بعد میبینم انقدری دوستش دارم که هر چیم بشه فدای سرش

بیخیال گناه داره ناراحتش نکن

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....