2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سال کنکورم(96)  خودم کلاص خصوصی داشتم  معلم فیزیکم عالی بود  ( ریاضی و شیمی هم کلاس داشتم اگر خواستی بگو )

فیزیک با مهدی باباخانی داشتم  ( از دبیرهای قلمچی هست) اگه خواستی کارشو ببینی برو توی سایت قلمچی  اونجا نمونه تدریس هاش هست. من 68 درصد زدم فیزیک و   خیلی خوب بود.

این شماه است  09122907527

اگه میخوای معلم فیزیک خوش چهره و خوش اخلاق و حرفه ای باشه استاد ارمغان دیوید خسروی رو پیدا کن الانم ار استادای گاجه . خواهرم شاگردش بود الانم پزشکی میخونه . راهنمایی هاش هم عالی هستن. یکم گرون میگیره اما نتیجه اش حتمیه. خیلی با سواده . جزوه هاشم بی نظیرن . 09359616070 تلفنشه اگه روشن باشه . 

من سال کنکورم(96)  خودم کلاص خصوصی داشتم  معلم فیزیکم عالی بود  ( ریاضی و شیمی هم کلا ...

من که خودم  الان سال اول داشنگام هست .  واقعا این موفقیتم  رو میدون  استاد عزیزم سامان سلامیان هستم خدایی  خیلی  دلسوزانه و البته کاربردی تدریس می کردند . 

من عزیزم 

من دوسال پیش قلمچی میدان صادقیه میرفتم معلم فیزیکش اقای باباخانی خیلی عالی بود تو کنکور حدود 70 درصد زدم البته دوماه آخر باهاشون خصوصی کلاس جمعبندی برداشتم. 

ببین کلاس گروهی وقت کلی توی راه تلف میشه اگه تونستی خصوصی بگیر باهاش اگر از لحاظ مالی مشکل داشتی دیگه ناچارا برو کلاس ..

اگه میخوای معلم فیزیک خوش چهره و خوش اخلاق و حرفه ای باشه استاد ارمغان دیوید خسروی رو پیدا کن الانم ...

واقعا راضي بودي شما من ميخوام كلاس خصوصي بردارم باهاشون ؟

منم پارسال اولش کلاس های فرید شهریاری رو ثبت نام کردم.سوادش خوب بود ولی قدرت اننقال بالای نداشت.مجبور شدم انصراف بدم بعد با مهدی باباخانی گرفتم خیلی خوب بود. من فیزیکم زیر صفر بود! با اینکه دیر باهاش کلاس گرفتم حدود 54 درصد زدم فیزیکمو

از گاجینو  یا قلمچی  فیلم برو نمونه تدریس هاشو ببین . ریاضی هم کلاس های گروهی آریان حیدری رفتم  شلوغ بود خیلی. خوب درس میداد ولی شلوغیش اذیت میکرد.زیست و شیمی رو هم خودم بستم.

2810