2777
2789
عنوان

وجدانا فرشاتونو چندسال یکبار میشورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 78 پست
اره تازه ازدواج کردم هعی میگم بندازم یه اب بزنم بشورم میگم نه خراب میسه بزار عید میشورم😂

منم یکسالو هفت هشت ماهه ازدواج کردم ولی فرشمو برج11شستم اصلا روحم تازه شد ،شوهرم میگه خراب شد دوباره یکی دیگه میخریم عین خیالت برا اینا نباشه

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی . اگه هی پشت سرهم وسایل نو بگیریم یا بشوریم با وجود بچه ی کوچیک هم خودمون وسواسی میشیم هم ...

انقدر ماشالله قیمتا بالاست ک میگیم از هرچی داریم مواظبت کنیم خراب نشه 

واقعااااااا....(به لحن خانم شیرزاد بخون ) که بابا هی خونه ایم بچه هامم خیلی رفت و امد دارن اما خ ...

😄

منم امسال بعد از ۳ سال فرش هام رو دادم شستن

اما واقعا کثیف شده بودن و شرایطش رو نداشتم زودتر بدم برای شست وشو

آفرین به شما که دنیا رو سخت نمیگیری🌸

حیفه خراب میشن قالیه  من اینطور فکر میکنم ک مثل لباسن قالیا هرچی بیشتر بشوری زودتر رنگ و لعاب ...

نه بابا دیگه ادم سالی یه باز باید بشوره چطور به دلت میشینه ۴ سال نشستی هیچ شامپو فرشم میکشی؟

شلمپو فرش نابود میکنه فرشو زرد میکنه به مرور

سعی کن بندازی بشوری یه صفایی بدی به فرشا اگه میخوای حداقل ۲ سال یک بار بشوری رو فرشی استفاده کن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
منم یکسالو هفت هشت ماهه ازدواج کردم ولی فرشمو برج11شستم اصلا روحم تازه شد ،شوهرم میگه خراب شد دوباره ...

خدا قوت دلاور😂❤️

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
ف قدیما یادش بخیر تو حیاطا پهن میکردیم عشق میکردیم با شستن قالی .همه فامیل دسته جمعی قالیا رو میاور ...

اره واقعا من که نمیتونم ولی مادرم روستاس با اینکه مریض ولس تازه دوباره همه ی فرشهاشو تو حیاط شسته روماتیسم هم داره کلی بهش غر میزنم ولی گوش نمیده

سالی ی بار

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

من ۱۸ ساله ازدواج کردم فقط یه بار اونم ۹ سال پیش فرش هامو دادم قالیشویی البته الان کثیف شده .قبل عید میخواستم بدم قایشویی که شوهرم گفت حالا سرشون شلوغه بزار بعد عید .البته همیشه روش روفرشیه و فقط برای مهمون جمع میکنم و روفرشی رو هر سال میشورم .

فرش آشپزخونه رو هم هر سال میشورم.