حق داری با بچه کوچیک و شرایطی که خودت داری ای کاش شوهرت کمکت کنه یا هم سخت نگیری از مامانت کمک بخوای ...
نه مامانم نمیتونه عزیزم شوهرمم میگه بزار بعد زایمان با هم میکنیم الان تنهایی نمیتونه باید منم کمک بدم که الان نمیتونم ، به خاطر اسباب کشی های پی در پی اینجوری شد خونه زندگیم دیگه هیچی سر جای خودش نیس ،
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه مامانم نمیتونه عزیزم شوهرمم میگه بزار بعد زایمان با هم میکنیم الان تنهایی نمیتونه باید منم کمک بد ...
پس واقعا ولش کن خودتو عذاب نده سلامتیت و آرامشت الان از هر چیزی واجب تره من میگم وقتی یه سری چیزا انجامشون از توان و دست رس تو خارجه پس رهاشو ن کن تا به وقتش انجام بشه الان کاری که نمیتونی انجام بدی استرس داشته باشی که هم انجام نمیشه فعلا ولش کن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پس واقعا ولش کن خودتو عذاب نده سلامتیت و آرامشت الان از هر چیزی واجب تره من میگم وقتی یه سری چیزا ان ...
آره واقعا راس میگی
میدونم بعد زایمان هم سخته بچه نمیزاره ولی حداقل میتونم تکون بخورم مثل الان نیستم که حتی نمیتونم خم بشم چیزی رو بردارم ، یا میتونم وقتی بچه خوابه انجام بدم کم کم