2777
2789
عنوان

میشه به فامیل اینجوری گفت ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از این مراسمات که همه منتظرن ماتو لز بیمارستان بزاری خونه پاشن بیان خونت 

من خودم تا چهل روزگی بچه جایی نمیرم 

الان تازه تازه دیگه مد شده فامیل خودشون دعوت میکنن اونم بعد چهل روز 

خودم بعد زایمان بشدت اذیت شدم بچمم شبا نمیخوابید هر موقعم میخواستم بخوابم مهمون میومد

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
چقدر راحت میگیری عزیزم خوش به حالت  فقط قبل این کارا یکی باید ریخت و پاش هارو جمع کنه

خب پس معلوم میشه خیلی خونت بهم ریخته است .... 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اصلا نمیتونم تکون بخورم تاپیک قبلم هست

بارداری نمیخواد کار کنی همه وضعیتتو میدونن اگه درک نکنن از شعور خودشونه اگه میتونی یکی دوروز کارگر بگیر یکم مرتب کنه چیزی نشور تا دوماه بگذره از زایمانت که کامل خونتو بتونی مرتب و خوشگل کنی 

متنفرم از این مراسمات که همه منتظرن ماتو لز بیمارستان بزاری خونه پاشن بیان خونت  من خودم تا چه ...

برا ما مهمون میومد شام  میومدن عیادت مامانم ولی مانانم پامیشد شام میذاشت بنده خدا چه زجری میکشید اونهمه ظرف و کار منم سنم کم بود اما میفهمیدم

متنفرم از این مراسمات که همه منتظرن ماتو لز بیمارستان بزاری خونه پاشن بیان خونت  من خودم تا چه ...

آره واقعا آخه چیه منم اصلا خوشم نمیاد اصلا نمیخوام بیمارستان هم بیان واقعا اذیت میشم افسردگی شدید هم دارم دیگه پامو بزارم بیمارستان گریه شروع میشه تا بیام بیرون

برای دیدن بچه ؟؟

آره میخواستیم بریم دیدن نوزاد ، دیدنی میخواستیم ببریم، مادرشوهر وخواهرشوهرش گفتن حالا نیاین چون میخواییم جشن بگیریم همه یباره بیان، بعد چهل روزبعد گفت بیاین،البته جشن رو نگرفت دیگه....

افتضاح ، بچم خیلی میریزه خیلیییییی  منم دیگه نمیتونم مثل قبل هی جمع کنم

حق داری با بچه کوچیک و شرایطی که خودت داری ای کاش شوهرت کمکت کنه یا هم سخت نگیری از مامانت کمک بخوای عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره میخواستیم بریم دیدن نوزاد ، دیدنی میخواستیم ببریم، مادرشوهر وخواهرشوهرش گفتن حالا نیاین چون میخو ...

آها، عروس یکی ازاقوامم همینکارو کرد اونم وقتی زایید خواستیم بریم دیدنش گفت من چندروز دیگه میخوام جشن بگیرم همه باهم بیان بزارید همونموقع بیاید، بعد جشن گرفت وهمه رو باهم دعوت کرد....

آره میخواستیم بریم دیدن نوزاد ، دیدنی میخواستیم ببریم، مادرشوهر وخواهرشوهرش گفتن حالا نیاین چون میخو ...

ممنون که گفتی عزیزم چون منم نمیخوام جشن بگیرم 

چه جشنی بابااا 

میشه بگی کدوم شهری ؟؟ به خاطر رسم و رسوماتش میپرسم

میان عیادت

باید به خواست صاحبخونه و مادر بچه احترام بذارن و توقع دعوت نداشته باشن . اگر خیلی دوس دارن کمک کنن اعلام کنن که روی ما حساب کن . بذارن اون مادر با زندگی جدیدش کنار بیاد و کمی آرامش داشته باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan