2777
2789
عنوان

خونم ترکیده ماه دیگه زایمانمه

361 بازدید | 24 پست

وضعیت افتضاحه یعنی باید کف آشپزخونه رو هم موکتو فرشو بردارم بشورم ، اونا هم زیر کابینه و گازو یخچال و لباسشوییه ، باید جابجا بشن که از زیرش دربیارم خدااااااا😭😭😭😭 هر روز میگم از فردا شروع کنم ، تا صبح که به دلایلی نمیتونم کامل  بخوابم ، صبح که بیدار میشم سنگینی نمیزاره تکون بخورم تا این ماه هم به خاطر افسردگی شدید و افت فشار شدید فقط خوابیدم 

دوماهه که فشارم میزون شده ولی دیگه سنگین شدم نمیتونم تکون بخورم کسی بوده مثل من ؟؟

کسیو نداری کمک برسونه؟

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه ماه های اخر وضع همینه.اصلا نمیخواد کاری بکنی.وقت برای کارکردن زیاده خدایی نکرده تااینجا سختی کشیدی این ماه اخری کاری دست خودت و بچت ندی.

یا خواهری مادری بگوبیادکاراتوبکنه یا کسی رو بگیر

اشتباهی که همه عمر پشیمانم ک

یه تومن بزار کنار دو نفر بگیر واست تمیز کنند فرش ها هم بده قالیشویی تمام 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍