2777
2789
معدل کتبی نهایی ، نگران نباش همه مثل تو امتحان رو سخت دادن پس اگه کم باشه همه تو یه رنج این برفرض که ...

ممنون اصلا نمیخوام پشت کنکور بمونم امسال معدلم کمه و اینکه شهریه ی دانشگاه آزاد زیاده نمیخوام به بابام فشار بیاد . بازم ممنون وقت گذاشتی عزیزم 😘 اگه میشه برام دعا کن امسال قبول بشم 

ممنون اصلا نمیخوام پشت کنکور بمونم امسال معدلم کمه و اینکه شهریه ی دانشگاه آزاد زیاده نمیخوام به باب ...

ببین عزیزم منم شرایط مشابه تورو داشتم دقیقا میفهمم داری چی میگی ولی با این تفاوت که یه مقداری معدلم بالا تر بود ، منم پدرم در اون حدی نبود که بتونم پولاشو اینطوری خرج کنم شهریه ها سر به فلک میکشید

یه راهنمایی میکنم اگه معدلت کم بود حتماااااا ترمیم شرکت کن و دیگه به فکر کنکور نباش اگه نمی‌خوای پشت بمونی خوب بخون معدلو ارتقابده روزانه دولتی قبول شو میتونی فکر کنم تابستون هم انجامش بدی 

راستی ناامید نباش من دارم مهندسی پلیمر دولتی میخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم منم شرایط مشابه تورو داشتم دقیقا میفهمم داری چی میگی ولی با این تفاوت که یه مقداری معدلم ...

ممنون عزیزم باشه ولی امتحان ها امسال سخت شده و وقتش خیلیی کمه مثلا برای تاریخ یه روز وقت گذاشته بودن، باشه دیگه چاره ای جز ترمیم ندارم  امسال خیلی بد بود. من برای کنکور خوندم ولی دیگه درگیر نهایی شدم گذاشتم کنار فکر میکنم یادم رفته از یه طرفیم اینقد امتحانا رو سخت میگیرن معدل خراب میشه . راستی اگه دوست داشتی میشه بگی معدلت چند بود ؟ 

ممنون عزیزم باشه ولی امتحان ها امسال سخت شده و وقتش خیلیی کمه مثلا برای تاریخ یه روز وقت گذاشته بودن ...

قربونت برم موفق باشی ❤️

از پسش برمیای نگران نباش فقط خوب روش تمرکز کن و بدون تهش خیلی قشنگ میشه باور کن

کاشکی هم شهری بودیم و می‌تونستم دانشگاهم ببرمت و با اوضاع آشنات کنم حتی کمکت کنم تو سخت ترین شرایط واسه خودم تنها بودم و سال کنکورم سه ماه خوابم نبرد چون نمی‌دونستم چیکار کنم ولی الان واقعا راحت شدم پس منتظر روزای خوب باش فقط تلاشتو بکن

معدل کتبی ایم ۱۷٫۰۳ من مجازی درس خوندم و واقعی امتحان دادم..

معدل کل دیپلم۱۹٫۵۶

رشته تجربی ، کنکور ریاضی

قربونت برم موفق باشی ❤️ از پسش برمیای نگران نباش فقط خوب روش تمرکز کن و بدون تهش خیلی قشنگ میشه باو ...

عزمزم چقد مهربونی 😘 انشالله بهترینا برات رقم بخوره ❤ منم خیلی آدم استرسی هستم و اینکه میخونم ولی خراب میشه امتحانام ولی خب فرجه خوندنش هم کمه بی تاثیر نیست. منم اصلا شبا از استرس خوابم نمی‌بره همش به خودم میگم یعنی  کی میشه  امسال بگذره و نفس راحت بکشم  اصلا دلم نمیخاد یه سال دیگه پشت بمونم  و وقتمو تلف کنم دیگه هر چی خدا بخاد .

عزمزم چقد مهربونی 😘 انشالله بهترینا برات رقم بخوره ❤ منم خیلی آدم استرسی هستم و اینکه میخونم ولی خر ...

😊😊فدات بشم خودت مهربونی .انشالله واسه توهم عزیزم .منم استرسی ام مدام دارم همه چی و تحلیل میکنم نشخوار فکری و استرس و..... یه مدت تو دوران کنکور ضد استرس میخوردم میدونم موفق میشی بهترین تصمیم رو گرفتی 

رشتمم انسانیه  

حتما دفترچه کنکور سال قبل شهرتونو بخون و ببین چه رشته هائی ارائه میشه وبدون کنکوراگه معدلت بالا باشه میتونی شهرستان اطراف هم رشته که اونا ارائه  میدن انتخاب کنی و خوابگاه دولتیهم بری 

دوازدهمم هنو دیپلم نگرفتم شاید بشم ۱۵ میشه آیا ؟ کنکورم میخوام بدم اگه یه وقت کنکور قبول نشم میشه با ...

بالا ۱۲ مجاز به ثبت نام هست حالا بازم بستگی داره به کسایی که ثبت نام میکنن مثلا اگه معدل بالا خیلی باشن درصد قبولیت کمتر میشه

بالا ۱۲ مجاز به ثبت نام هست حالا بازم بستگی داره به کسایی که ثبت نام میکنن مثلا اگه معدل بالا خیلی ب ...

عه مطمئنی ؟ امسال بیشتر ها امتحان نهایی رو چون سخت شده در حد پاس شدن میخونن. بعد میدونی چه رشته هایی میشه ثبت نام کرد ؟ همه رشته ها هست ؟