2777
2789

واقعا نمیتونم

از بچگی خودم کلی کلی خنزل و پنزل مونده و همشو جمع کردم برای چنین روزی برای بچم.استفاده میکنه خوبن.

ولی دیگه عقلش رسیده!

گوشیم دستش بود. از توی دیوار اتفاقی از این عروسکا دیده(اینم شانس منه) عکسشو پایین همین متن میزارم.

کلی کلی گشتم. داخل دیوار اکثر شهر هارو نگاه کردم و کلی نت حروم کردم . زیر ۳۵۰ تومان نزدن

خواستم ببینم کسی اگه اینجا هست که دیگه نوجوان شده باشه و خودش قبلا از این عروسکها داشته باشه؟  یا یه مادری که بچه اش بزرگ شده و عروسکشو بخواد بفروشه؟

تا مقدار ۱۰۰ هزار الی ۱۵۰ هزار میتونم هزینه کنم و بخرم ازتون.

دوستان لطفا تاپیک رو جنجالی نکنید. من از هیچکس عروسک مفتی نمیخوام. هرکس که داره ازینا و دیگه بدردش نمیخوره من میخرم تا این بودجه ای که گفتم.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه از این عروسکا میترسیدم،چطور واقعا بچه ها دوسشون دارن😥😑

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
عکس با لینک

چطور عکس با لینک بزارم؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
همیشه از این عروسکا میترسیدم،چطور واقعا بچه ها دوسشون دارن😥😑

دقیقا من فک میکردم من تنها فقط میترسم 🤣

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

عزیزم ناراحت نشید اینو میگم

خیلی جلوی خودمو گرفتم که نگم ولی نتونستم

شما که توان خرید یه عروسک نداری آخه چرا دوباره بچه میخوای بیاری؟تو تاپیک هاتون دیدم که سقط کردین

اگه شرایطشو ندارین حداقل یه بچه ی دیگه نیارین

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۳۱-۲۲۴۹۵۵_0llj.png

عزیزم ناراحت نشید اینو میگم خیلی جلوی خودمو گرفتم که نگم ولی نتونستم شما که توان خرید یه عروسک ندا ...

ما خانوما چرا نمیتونیم جلوی خودمونو بگیریم!

بارداریه خودم نیست و سوالا برای خودم نیست.واضح تر از این دوست ندارم توضیح بدم و بگم و لزومی هم نداره.

اینکار که کسی بره تایپکای گذشته کسی رو بخونه و بعد بیاد توی یه تاپیک دیگش بکوبه توی سرش خیلی بده! مثل این میمونه که یه چیزی توی گذشته فردی باشه و بعد بری جلوی یه عالمه آدم و در مکانی جدید و در آینده بگی عه یادته تو فلان کارو کردی و گفتی؟؟؟

هر وقت تونستید جلوی خودتون رو بگیرید به قول خودتون و نگید زن کاملی هستید.

اگر هم خواستی چیزی تایپ کنی که منو باز بسوزونی در جواب این جوابم، اینو بدون منو خدا سوزونده . بله عروسک که سهله.من توان خرید گوشت و ماهی هم برای بچم ندارم

و در نهایت مثل اینکه خبر نداری کشورمون چه خبرررره. با حقوق ۷ الی ۸ میلیون کارگر تا چند سال پیش میشد بچه آورد و تامینش کرد.

اما الان کاری کردن و کاری شده که نمیشه!

عروسک و هزار و یه کوفت دیگه میشد خرید. اما الان نمیشه

بچه دوم هم میشد آورد ، اما الان نمیشه

ما خانوما چرا نمیتونیم جلوی خودمونو بگیریم! بارداریه خودم نیست و سوالا برای خودم نیست.واضح تر از ای ...

من قصد ناراحت کردنتونو نداشتم،❤️

اگه حرفی زدم که ناراحت شدین 

این شرایط سخت برای همه هست هممون تو ایران زندگی میکنیم و خبر داریم کل منظور من این بود که تو این شرایط دومی نیاد بهتره

بازم ببخشید

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
من قصد ناراحت کردنتونو نداشتم،❤️ اگه حرفی زدم که ناراحت شدین  این شرایط سخت برای همه هست هممو ...

خواهش میکنم

تو هم ببخش تند تایپ کردم💜