2777
2789
عنوان

ازش خوشم میاد چی بگم به پسره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم سلام الهی که بهترین ها در تقدیرت قرار بگیره وهر آنچه میخوای به بهترین شکل ممکن برات اتفاق بیفته❤

دوست خوبم، من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم(بصورت آنلاین یعنی با چت و ویس)در هر پیامرسانی باشین (تلگرام،واتساپ،بله،سروش،ایتا،روبیکا،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم خدمتتون.

یعنی میتونین تو خونه یا محل کار یا حتی تو رخت خوابتون بصورت آنلاین و شبانه روزی حتی ایام تعطیل با مشاور در ارتباط باشین🤩

مشاوره خانواده در زمینه های: همسرداری_فرزند پروری_حل اختلافات زناشویی_مهارت های جذب همسردلخواه ویژه دخترخانوما و آقا پسرا_مهارت های افزایش اعتمادبنفس و خودسازی و....

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده: طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،ارث ،نسب،جهیزیه و دیگر مسائل مربوط به خانواده

اینم لیست حق المشاوره:

مشاوره خانواده یکساعته ۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن

✅توجه داشته باشین که حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍😍😍

اینم شماره همراهم خدمتتون

09199541937 ☎️📱

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱