2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارامل جان بله من عضو شدم ولی خیلی شلوغه و کسی را نمیشناسم زیاد اونجا نمیرم 

عزیزم  پسرگلت چقدر دیر درمان رفلاکس را باید شروع کنه ک حالت آسمی بگیره انشالا هنوز دیر نشده و خوب میشه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

دختر منم واضح حرف نمیزنه فقط واسه خودش کلمه های نامفهوم میگه و منظورشو تا حدی میرسونه..چند شبی خیلی خوب بود تا صبح یکسره میخوابید و شیر نمیخواست ولی دوباره نصف شب بیدار میشه و گریه میکنه یه بار شیر میدمش البته شیر خودم رو نمیدما. از اولش شیر خشکی بود. 

آرامش جان پسرمنم بستگی داره ب اینکه شام خورده یانه ک اگه نه تاصبح بیچارم و درعیراین صورت بعداز خواب یک بار و گاها هیچ بار تا نزدیکای ۵ونیم صبح و بعدش یک ساعت یه بار تا بیداریش شیرمیخواد

پستونک هم از اول نگرفت

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

سلام‌دخترمنم ۱۷اردیبهشت ۱۴ ماهش پر شده وزنش خیلی کمه ۸۶۰۰ سه تا فقط دندون داره راه نمیره ولی یکم دستشو میگیزه ب مبل و کابینت راه میره خیلی دوس داره تاتی کنه فقط زیادی ترسو و محتاطه اشتهاش زیاد تعریف نداره موندم دیگه چیا بدم خیلی ریزس شیر پاستوریزه چطوری میدید دختر‌منکه شیشه نمیگیره یعنس ممکنه الان بگیره خیلی شیطنت داره خاب نداره ب زور باید بخابونیم ک فایده نداره هر کار کنیم نمیخابه بعد از چراغ خاموش کردنو رفتن ب رختخاب باید یه ساعتی هم ور بره 

نرده ها جون شمارت را خصوصی بذار برای کارامل جان البته قبل از تغییرات اینطوربود ک  اول باید درخواست دوستی بدی

منم باخواب شب بسیارمشکل دارم خیلی باید خسته باشه تاقبل از ۱۱ بخوابه و الا گاهی ۱ شب هم طول میکشه و هنوز درحال فعالیته و تقریبا اونم کلی وقت درخاموشی باید فعال باشه تا خسته بشه .

اگه تعدادمون بیشتر باشه خوبه که باهمین هایی که هستیم گروه تل گرام بزنیم

تویکی از گروهامون که مامانا تاحالا نه ده باری باهم بیرون رفتن مثل کوروش و پارک و کارگاه کودک...

اینجا یکم سخته اومدن 

البته الان دم انتخاباته یکم گفتگو زیاد شده همیشه انقدر شلوغ نیست غریبی نکن کارینو جون

دختر منم واضح حرف نمیزنه فقط واسه خودش کلمه های نامفهوم میگه و منظورشو تا حدی میرسونه..چند شبی خیلی خوب بود تا صبح یکسره میخوابید و شیر نمیخواست ولی دوباره نصف شب بیدار میشه و گریه میکنه یه بار شیر میدمش البته شیر خودم رو نمیدما. از اولش شیر خشکی بود.

ببین علتش چیه توکتاب خوندم هفتاد درصد شب بیدار شدن ها شیرخواستن و گشنگی نیست!مامانا زود ممه رو میکنن تودهن بچه!ببین خواب دیده گرمشه تشنشه جیش داره دلش پیچ رفته از عادت بیدار شده یا....مثلا اول که بیدار شد خیلی اروم پیش پیش کن اگه نخابید یذره اب بده باهمون شیشه باز نخوابید بزار رو پات تکون بده...البته قبل خواب خوب سیرش کن که بدونی گرسنه نیست

سلام‌دخترمنم ۱۷اردیبهشت ۱۴ ماهش پر شده وزنش خیلی کمه ۸۶۰۰ سه تا فقط دندون داره راه نمیره ولی یکم دستشو میگیزه ب مبل و کابینت راه میره خیلی دوس داره تاتی کنه فقط زیادی ترسو و محتاطه اشتهاش زیاد تعریف نداره موندم دیگه چیا بدم خیلی ریزس شیر پاستوریزه چطوری میدید دختر‌منکه شیشه نمیگیره یعنس ممکنه الان بگیره خیلی شیطنت داره خاب نداره ب زور باید بخابونیم ک فایده نداره هر کار کنیم نمیخابه بعد از چراغ خاموش کردنو رفتن ب رختخاب باید یه ساعتی هم ور بره

نرده ها ماتو گروهمون چند تاوروجک مثل دختر تو داریم نگران نباش عزیزم😘