2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

سلام به مامانای عزیز 

دختر منم خدا رو شکر خوبه بعد از یکسالگیش شیرگاو رو شروع کردم و الان تقریبا همه چی بهش می دم اما ماست دوست نداره.وزنش 9600 و 7 تا دندون داره یه دوره سخت انواع و اقسام بیماری ها رو گذروندیم مخصوصا سوختگی پاش که وحشتناک بود. با هم مسافرتم رفتیم البته همراه داشتم وگرنه خیلی سخت میشد.فوق العاده شیطون شده و همه ی وقتمو گرفته عملا به کارای شخصیم به سختی می رسم.تو خونه خیلی خسته می شه و عاشق بیرون رفتنه پشت در حموم گریه می کنه واسه آب بازی،اگه گوشی موبایل ببینه کلی گریه می کنه که براش کلیپ بزارم وقتیم می زارم دستمو می کشه روی گوشی که بعدی ولی به تلویزیون توجهی نمی کنه.انگار بزرگ میشن دغدغه ها فقط نوعش عوض میشه ولی کمتر نمیشه

چه خوب ک بازم چندنفری هستن و پیام گذاشتید 

ماشالا ب بچه های ناز و وروجکتون

از علایق شدید پسرم مسواک اونم مسواک بابا و مامانش ، مسواک خودش را ب هیچ جور قبول دار نیست و اصلا نگاهش نمیکنه دائم میداد سر روشویی و جیغ و گریه ک از بالا بدیم بهش مسواکش را ک میاریم طرفش جیغ میکشه ک یعنی نه و مال ما را ک میبینه از خوشحالی یه جیغ دیگه و میگره و فرار میکنه و کلی باهاش بازی دوباره سراز نو 

هنوز راه نمیتونه بره اما عاشق تاتی کردنه و همین ک داری راه میری از کنارش یهو مثل چی چی چسبیده بهت و وامیسته تا باهات راه بره 

سر میزها و اپن وامیسته و کلی دست میکشه تا دوردستها تا یه چیزی پیدا کنه و برداره کلا کار هر روزشه

تلویزیون و میزش هم هر روز از جای دستای آقا ب فیض میرسن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندر احوالات دخترمن اول اینکه با غذانخوردنش پوست منو کنده وخیلی عصبی شدم...تقریبا از قبل عیدتا الان درگیرانواع بیماریهای ویروسی هستش...راه میره ۱۲ تا دندون داره هربار با پروژه دندون کلی هم اذیت میکنه...بابا ماما دایی دست جیجی وکلی حرف نامفهوم دد و چهچه سهسه شهشه میگه...خیلی کم خواب هم هستش وعاشق خرابکاری وچی شکستن هم هس

الهی شکر

كارينو عزيزم ممنون از راهنماييات 😍

اين دختره از ١٢ شب كه ميگذره مست ميشه!!! انرژيش صدبرابر ميشه و هيچ جوري نميشه كنترلش كرد.. بعضي شبا تا ٢ و بعضاً تا ٤ درگيرشم بعدشم ديگه خودم بدخواب ميشم به كل خواب شب تعطيله! مشكل ديگم اينه كه هنوز نتونستم شير شبشو قطع كنم، گريه نميكنه براي شير ولي به لوليدن ميوفته منم دلم ميسوزه سريع شيرشو آماده مي كنم، دكترش ميگه خواب يكدست شب تا صبح براي سلامتيشون بهتره اما فعلا كدوم كارمون با اصوله كه اين باشه   

رابطه ام كه حدود دو ساله تقريبا تعطيله!!!!!! تا بود باردار بودم بعدم مريض احوال، حالا هم كه خانم نميزارن از صد متري هم رد بشيم! رو يه كاناپه بشينيم فيلم ببينيم به صورت نامحسوس خودشو ميزاره بينمون، باباش يه بوس كوچيك به من بكنه واويلاس! كلا خيلي از من در برابر باباش محافظت مي كنه بچم    قرار شده برا اينكه آب تو دل خانم تكون نخوره خواهر برادري زندگي كنيم فعلا  

من ببلاك٣ ميدم و هنوز مشكلي با طعمش نداره. شير پاستوريزه يكي دوبار دادم اصلا خوشش نيومد 

دندون دوتا داره هيچ خبري ام از بقيه اش نيس!! راه هم نميره ، حتي مستقل نمي ايسته  

نگرانشم اما مامانم ميگن خودمم يكسال و سه ماهه بودم راه افتادم و ديگه اينكه چون چهل روز زود بدنيا اومده ميتونه عامل دير راه افتادنش باشه..

حرف خيلي زياد ميزنه، از شش ماهگي بَ به و مامان گفت 

صداي جوجو و خروس و سگ و پيشي و ببعي رو بلده

چش چش دو ابرو ميخونه

تازگيا بازي انفرادي دوس داشته كه خيلي خوبه براي من، عروسكشو ميخابونه پيش پيش ميخونه براش بعدم ميگه هيــس خ خ خ خ يعني خوابه  

پارك هم ميبرمش آبرومو ميبره از بس ذوق مي كنه و جيق ميزنه   

خلاصه كه يه جوجه حسابي سر كارم گذاشته  

ماشالله به نی نی های گلتون،نی نی جون دختر من هم تقریبا سه ماهی میشد اصلا اشتها نداشت و فقط شیر میخورد ولی بعد از بیماری ویروسی که گرفت داروهایی که دکتر داد گفت لینا استهاش رو زیاد میکنه تو این چند روز غذاهای خوشمزه بپز تا دوباره اشتهاش برگرده و همون روز خودم از داروخانه میخواستم مولتی ویتامین برای دخترم بخرم که بهم یه مارک جدید رو معرفی کرد و گفت هم برای اشتها عالیه و هم بچه ها مزش رو دوست دارن که واقعا هم همینطوره .دخترم قبلا به زور ویتامین میخورد اشتهاش هم که عالی شده قیمتش هم چهل هزار تومنه 

😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖

ریحان جون دختر من هم دقیقا مثل نی نی شماست کافیه همسرم بغلم کنه خونه رو میزاره رو سرش ،شدیدا بابائی هستش بیچاره باباش وقتی میاد خونه دیگه حق بیرون رفتن یا دستشویی یا حموم رو نداره اگر هم بخواد بره حموم باید خانم جلوی در حموم وایسه و باباش رو ببینه از نظافت خونه که دیگه خسته شدم ظهر حسابی خونه رو تمیز میکنم ولی آخر شب تو خونه بمب منفجر شده همه چی وسطه خیلی خسته و کلافه ام .البته اینم بگم شوهرم خیلی شلخته هستش دخترم هم به اون کشیده 

😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖

وای ریحان جان چقدر بامزه از استراتژی دخترت در مقابل بابا و مامانش گفتی ماشالاش باشه

نی نی جون چقدر خوب ۱۲تا دندون را گذروندی  هر کدومش یه پروژست 

آرامش جون بمب را خوب اومدی اصلا انگار ن انگار چند دقیقه قبل خونه مثل آینه برق افتاده همین ک رو برمیگردونی جلوتو تمیز کنی  باز پشت سرت روز از نوست 

البته تازگی پسرمون یادگرفته هرچی را برمیداره مثلا دوباره سرجاش بذاره و مثل اولش کنه خیلی بامزن این وروجکا

دیروز توی پارک یک آبروریزی کرد ک نگو هرچقدر تاب سوارمیشد با جیغ و گریه و زدن توسرش و تازه بینیش را فشار میداد ک ملت خندشون میگرفت دوباره بهش اجازه میدادن 

کلا با زور از سرسره و تاب و کلا پارک جداش کردم و برگشتیم

تازه اونجا چنددقیقه ایی بیخیال وسایل بازی شد دیدم چشم دوخته ب یه دختر حدود ۲ساله ک چشم آبی و سفید و بور بود اونم همینطور داشت پسرم را نازی میکرد خلاصه  پسرم کیس موردعلاقش را دیروز پیدا کرد

شب ب همسرم گفتم کلی از دست و پا داشتن پسرش ذوق کرد و خوشحال   

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

منم الان داشتم با خودم فکر میکردم ماهان همه زندگیمه حتی اگه یروز نامهربون بشه و ترکم کنه بازهم خوشحالم که الان تو این ثانیه ها انقدر عشق و شور و ذوق به زندگیم بخشیده،

تازه هفته پیش بعد از یکسالو یک ماه دکتر بهم گفت ماهان رفلاکس پنهان داره!یکسال تو خواب بچم گریه کرد تاصبح نق زد خودشو میزد...نگو رفلاکس داشته اخه چرا انقد خنگن بعضی ازین دکترا منم ازونا بدتر!!!

ماهان حساسیت شدیدم داره سینش از نوزادی خس خس میکرد و الان سرفه های شدید میکنه...

ولی قوربونش برم بهترین بچه ایه که توعمرم دیدم!همه بهش میگن ماه از بس ماهه واقعا!