2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرامش جان چقدر بدجور کوچولوی ناز اذیت شده
من خودم چندین ساله مشکل یبوست دارم ک نه بادارو نه میوه قطعی درمان نمیشه فقط مقطعی البته تنها نوشیدن آب فراوان خیلی کمک میکنه
درک میکنم چه زجری میکشه برای دفع
بهش چیزای ملین بده و تست کن باکدوم جواب میده
راستی ماست خودش یبوست داره ها کم بده ولی گل محمدی بقول الساجون عالیه
کیوی
هندوانه بایکی دوساعت فاصله از شیر قبل و بعدش هم خوبه
روعن زیتون هم دایما فراوان داخل عذاش باشه
تنقلات هم بهش برگه آلو یا زردآلو بده
نهایتا کارنکردحتما مقعدش را چرب کن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

آرامش جان چقدر بدجور کوچولوی ناز اذیت شده
من خودم چندین ساله مشکل یبوست دارم ک نه بادارو نه میوه قطعی درمان نمیشه فقط مقطعی البته تنها نوشیدن آب فراوان خیلی کمک میکنه
درک میکنم چه زجری میکشه برای دفع
بهش چیزای ملین بده و تست کن باکدوم جواب میده
راستی ماست خودش یبوست داره ها کم بده ولی گل محمدی بقول الساجون عالیه
کیوی
هندوانه بایکی دوساعت فاصله از شیر قبل و بعدش هم خوبه
روعن زیتون هم دایما فراوان داخل عذاش باشه
تنقلات هم بهش برگه آلو یا زردآلو بده
نهایتا کارنکردحتما مقعدش را چرب کن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

کارینو جان امضات فوق العاده است بچه ها جون من یه روش برا یبوست برای محیا چندین بار امتحان کردم در حدود 5 دقیقه بعد بچه بعد از چند روز دفع داشت قدیمی مادرشوهر خالم این کارو میکرده ببینید صابون حمام که اخراشه دقیقا به اندازه یه چوب کبریت و به همون قطر ببرید و بکنید تو مقعد بچتون اصلا درد نداره مثل شیاف میمونه در عرض چند دقیقه بچه دفع داره فقط برای یبوستای طولانی استفاده کنید که دیگه میبینید بچه داره عذاب میکشه جون یه موقع روده هاش تنبل نشه
کارینو جان امضات فوق العاده است بچه ها جون من یه روش برا یبوست برای محیا چندین بار امتحان کردم در حدود 5 دقیقه بعد بچه بعد از چند روز دفع داشت قدیمی مادرشوهر خالم این کارو میکرده ببینید صابون حمام که اخراشه دقیقا به اندازه یه چوب کبریت و به همون قطر ببرید و بکنید تو مقعد بچتون اصلا درد نداره مثل شیاف میمونه در عرض چند دقیقه بچه دفع داره فقط برای یبوستای طولانی استفاده کنید که دیگه میبینید بچه داره عذاب میکشه جون یه موقع روده هاش تنبل نشه
آره صابون کوچولو گذاشتن هم بارها بخودم پیشنهادکرده بودن البته من تست نکردم ولی حالا تست یکبارش مشکلی پیش نمیاد

آره صابون کوچولو گذاشتن هم بارها بخودم پیشنهادکرده بودن البته من تست نکردم ولی حالا تست یکبارش مشکلی پیش نمیاد

سلام مامانای گل امیدوارم حال همتون خوب باشه...خیلی دلم براتون تنگ شده....شرح حال سپهرما هم بدین صورته که راه افتاده دوتا دندون جلویی پایین وبالا رو دراورده و دوتا آسیابی بالا درآورده ولی کلمه نمیگه دقت کردم بین آواز خوندنش تموم حروف رو میگه اما کلمه نمیگه یکم نگرانشم

آرنیکا جون احتمال زیاد مشکلی نباشه من ک تقریبا همه چیز رابهش میدم البته ایشون فقط ب بعصی چیزها میل دارن اونم کم

لیالی جون خیل خوبه ک پسرگلت همه چیزش نرماله

چرا اینقدر عجله حالا زوده برای نگرانی

پسربنده فقط ۴ عدد دندان ۲تا پایین ۲تابالا داره

هنوز راه نمیره احتمالا مثل باباش ۲سالگی راه بیفته

هیچ کلمه ای جز ماما و بابا اونم در گریه و بازی  را نمیگه جز بِ بِ یعنی بجای هرچیزی اینو میگه

یجورایی منطورش را میفهمونه و حرفهای ما را هم تقریبا کامل متوجه میشه و گاها اگه لجبازی نکنه انجام میده

خداراشکر هر روز رشدشون را میبینیم و تفاوت را حس میکنیم

تازه خیلی هم کم عذا و ریزست

بیرون ک میریم بچه های هم سنش کلی تپل و درشتن و همینطور یه چیزی ب دستشون میخورن ولی اقا میلی ب هیچی نداره کپ باباش ایش ش ش ش