2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن ۸۶۰۰ و ۷۶ قد و دور سرهم یادم رفت کلا ریزست و مشکلی ندارم یه چیزی بگم کلی حرص خوردم برای چکاپش ک رفته بودم یه پسربچه حدود ۷سال را اورده بودن چون از مدرسه ارجاعش دادن بهداشت برای دادن رژیم و بررسی وزنش اما بیچاره فقط یکم لپ داشت و باقی جاهاش خوب بود کلی ب بهداشت گفتم این چه وضعیه ازنوزادی شروع میکنیم ب زور ب حلق بچه فرو میکنیم ک تپل بشه و وزن بگیره اونوقت تو این سن بزور دوباره بچه بیچاره را رژیم بدیم و بگیم نخور خیلی حرکت زورگویانه ایه و فقط ب بچه اسیب میرسه خلاصه حرص وزن گیریشونو نخورید مطمئن باشید ب اندازه نیاز بدنشون میخورن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

نی نی جون هر بهداشتی متفاوته زنگ بزن ازشون بپرس برای ۱۸ماهگی هم روزش خاصه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

پونیکا جون سرخک چطوریه ؟دخترمن هم الان تقریبا ۱۰ روزی میشه که زده از دو روز پیش جوش های ریزی چند جای بدنش هست و خیلی گریه میکنه که بهداشت گفته بود یه هفته بعد شاید اینطوری بشه به نظرتون ببرمش دکتر
😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖
سلام 🌷 تولد کوچولوهای عزیزتون مبارک باشه 🎁🎂 ایشالا همیشه سلامت باشن و خوشبخت ♥️ واکسن این دوره خیلی خوبه تقریبا عوارضی نداره... جوش ریز روی صورت میتونه برای دندون باشه، روی بدن هم شاید حساسیت به یه غذا و میوه جدید، مثلا گوجه! ایشالا که سرخک نیست شب عیدی
دختر من هنوز راه نمیره!! وایسادن و راه رفتنش فقط با کمک میز و مبل و ایناس اما خییییلی شلوغ می کنه کلی کلمه میگه، آب میخام و افتاد و بابا ررررفت هم میگه مامانم میگن دخترا زودتر حرف میزنن و دیرتر راه میوفتن اما من نگرانم دندوناشم دیرآمدگی داره، یکی و نصفی دندون 😬
اول چند روزی چشمهای دخترم کوچیک شد. بعد دوروز تب 39 درجه داشت که با استامینوفن به زور امد پایین. همش هم بیقرار و بی حوصله است. الان هم شکم و پشت و صورت و گردنش دونه های قرمز که برجسته نیست زده. یه جاهایی این لکه های قرمز به هم میرسند.اینا علایم سرخکه که متاسفانه دخترم گرفت
پونیکا جان ان شاالله زودی خوب میشه عزیزم مرسی از راهنماییهاتون کارینو ونرده ها عزیز امروز میرم از بهداشت میپرسم ۲۴ ام میشه ۴شنبه از اونورم که هفته آینده میخوره به تعطیلی ببینم تکلیف واکسن ماچی میشه...آخرسال عجب داستانی داریم هم واسه واکسن هم آتلیه یه کم سخته
الهی شکر