2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
سلاااام به به رئس اومد ان شاالله هر چی میخوای خدا صحیح و سالمشو بهت بده ولی تجوبه من نشون میده که بچه ها اگه هم جنس باشن خیلی خوبه هم بوای خودشون هم برای پدر و مادر من خیلی راضیم که دوتا دختر دارم چون خیلی بدود هم میخورن برای سومی هم دوست داشتم دوقلو پسر باشن که دوتا هم پسر داشته باشم خخخخ ولی یه قلوست اول و مهمتر سلامتیشونه ولی خب دارم سومی پسر باشه تا از هردو گل داشته باشم بازم هر چی خدا بخواد همون میشه
سلام مامی کیان جوجو خوبی؟بسلامتی باشه ان شالله اتفاقا ماهم چند ماه دیگه اسباب کشی داریم منتهی به شوشو میگم بزار بعد از عید میگه میخوام بچمون میاد توو خونه نو باشه خخخ خداروشکر تهوعتم رفع شد منم خوب شدم تازه دارم اشتها میام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان گلی جون زایمان در آب صارم فقط از بچه دوم به بعد میزارن واسه بچه اول رو میزارن فقط درداتو توو اب بکشی ولی در نهایت بیرون آب زایمان میکنى اسم دکترت چیه عزیزم واسه من میرفندرسکیه
عاطفه جون چه کسی بهت گفت بچه دوم به بعد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که پرسیدم گفتن اگر دکترت تشخیص بده میتونی توی آب زایمان کنی مشکلی نیست راستی من از چند تا بیمار هم که آشناهاشون زایمان در آب رفته بودن پرسیدم هیچ کدوم نگفتن بچه اول نمیشه وااای اگر نزارن که سزارین میکنم من هفته دوازدهم رفتم NT گفتن 80% پسره من دکتر مصدق رو انتخاب کردم و پیشش میرم
خدایا ، من چیزی نمی بینم و آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بینم و تو همه چیز را...
دقیقا چندم رفتی سونو؟ بهت گفت چند هفته و چند روزی؟ میخوام با خودم مقایسه کنم چون فکر کنم سونو من جلوتر از تاریخ پری ام هست
خدایا ، من چیزی نمی بینم و آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بینم و تو همه چیز را...
من برای سونو 6 هفته رفتم صارم و نزاشتن شوشو بیاد داخل... برای غربالگری صارم نوبت گرفته بودم . شوهرم گفت خداروشکر این دفعه میتونم بیام داخل و من شک کردم که نکنه مثل سونو نزارن بیاد داخل زنگ زدم و فهمیدم که همراه توی صارم ممنوعه چند جای دیگه مثل نسل امید هم زنگ زدم که به جز بیمارستان پارس بقیشون نمیزاشتن همراه ببریم من رفتم پارس خیلی راضی بودم یک کم شلوغ تر و سطح پایین تر از صارم بود ولی درکل همه چیز خوب بود