2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان گلی سلام خوش اومدی؛ کی بیمارستان بودی من دیروز بودم واسه غربالگری اول نوبت بعدیم هم ٢٥شهریوره واسه ازمایش غربالگری دوم راستی تاریخ زایمانتو بر أساس سونوگرافی بهت گفت یا اخرین روز پریودت؟
عاطفه جون من یکشنبه واسه غربالگری رفتم من برای غربالگری از صارم نوبت گرفتم ولی بعدش که فهمیدم اجازه نمیدن همراه ببریم از بیمارستان پارس نوبت گرفتم و رفتم غربالگری هفته بعد جوابش آماده میشه و دکتر گفته هفته چهاردهم برم ویزیت و غربالگری رو هم ببرم
خدایا ، من چیزی نمی بینم و آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بینم و تو همه چیز را...
من شنیده بودم غربالگری دوم رو آخر سه ماهه دوم میدن چطور برای تو 25 شهریور زدن؟ شاید سونو آنومالی رو میگی درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عاطفه جون من شنیدم برای سونو آنومالی ماه پنجم بارداری می فرستن
خدایا ، من چیزی نمی بینم و آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بینم و تو همه چیز را...
سلام خانومای گل می خوام از عزیزانی که در حال تهیه سیسمونی هستند دعوت کنم تشریف بیارن از تاپیک فروشگاه اینترنتی مدیسه modiseh.com دیدن کنند. کیفیت عالی با تخفیف، تحویل در روز سفارش و پس گرفتن کالا بی چک و چونه. از مهم ترین اجزای سیسمونی، محصولات ایمنی بچه است. دریم‌بیبی (Dreambaby) یک برند بین‌المللی محصولات ایمنی کودک است که در بیش از 100 کشور عرضه می‌شود. دریم‌بیبی سازنده‌ی تولیداتی اختصاصی به منظور ایمنی مدرن خانه برای والدین و پرستاران کودک است تا مراقبت از کودکان در خانه و بیرون آن ساده‌تر و کم‌زحمت‌تر شود. این محصولات هم ایمنی خانه را افزایش می‌دهند و هم زندگی را برای اعضای خانواده آسان‌تر می‌کنند. انواع حایل‌ها، قفل‌ها، بست‌ها و دماسنج‌هایی که این برند تولید می‌کند کمک‌تان می‌کند تا در زمان‌هایی که کودک‌تان بیمار است یا می‌خواهید دست‌شویی رفتن را به او آموزش دهید یا هنگام غذا خوردن خیال‌تان راحت باشد و نگران خطرهای ناخواسته در رویارویی او با لوازم منزل نباشید.قفل‌ها و بست‌های دریم‌بیبی در دو نوع پیچی و چسبی طراحی شده و به‌علاوه طیف مدل نقره‌ای این کالاها هم موجود است تا با دکور فلزی و مدرن خانه‌ها جور دربیاید. کدوم فروشگاه برای خرید سیسمونی بهتره؟ در خدمتتون هستیم modiseh.com
مدیسه، دوست خوش‌سلیقه من http://www.modiseh.com/
من با دیمیتزین تهوعم کنترل شد خدا رو شکرررررر
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
 ممکن است شما هنوز هم حامله به نظر نرسید (البته اگر قبلا حامله شده باشید، شکم شما زودتر جلو خواهد آمد) اما ممکن است از لحاظ روحی و عاطفی، شدیدا متلاطم باشید. تغییرات سریع خلق و خو در این مرحله بسیار متداول است؛ اینکه به طور متناوب از احساس اینکه به زودی مادر می شوید، سرخوش یا نگران شوید طبیعی است. این احساسات ممکن است در طی دوران حاملگی و همچنین بعد از به دنیا آمدن نوزاد شما، ادامه داشته باشند. سعی کنید کمی بی خیال باشید. تقریبا همه زوجهایی که در آستانه تولد کودک خود قرار دارند، نگران این مطلب هستند که این کودک ممکن است چه تغییراتی در زندگی آنها به وجود آورد، اما اکثر آنها بعدا می گویند که مادر و پدر شدن بهترین چیزی بوده است که تا به حال تجربه کرده اند. شما ممکن است بیش از حد احساس نفخ یا باد معده کنید. این امر بدان علت است که مقادیر زیاد هورمون پروژسترون که بدن شما در اوائل دوران حاملگی تولید می کند، ماهیچه ها و عضلات بدن شما (از جمله مجاری معده و روده) را شل می کند. این شل شدن عضلات، فرآیند هضم غذا را کند کرده و ممکن است موچب افزایش باد معده، تفخ، آروغ زدن، باد شکم و کلا افزایش احساسات ناخوشایند در ناحیه شکم، خصوصا پس از مصرف مقدار زیادی خوراکی، بشود.
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
خدا نی نیت رو برات نگه داره مامی کیان جوجو چشم به هم بزنی این چند هفته میگذره و تهوع از بین میره اوایل بارداری خیلی کند تر میگذره من الان که هفته 13 ام به نظرم از 8 تا الان خیلی بهتر گذشته