2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
مریم گلی چرا تا الان سونو ندادی،؟؟
هر چیزی که دلم می خواهد - لذت ، عشق ، وفور نعمت ، کامیابی ، خیر و برکت - در دنیا وجود دارد و آماده است تا به آن چنگ بیندازم . من عزم خود را جزم کرده ام و در اشتیاق آنچه می خواهم هستم . می دانم که عالم تک تک چیزهایی را که می خواهم ، در اختیارم می گذارد ، پس چیزهای زیبا را در مورد خودم شناسایی می کنم و آنها را مورد خیر و برکت قرار می دهم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق حرف دکترم باید تقریبا هفته 8 باید سونو می دادم. یه کم دیر جنبیدم و نوبت سونو ام افتاد برای دو هفته بعد این زودترین نوبتی بود که تونستم پیدا کنم.البته خودم می خواستم خیلی زود نرم که بعد بهم نگن دیده نشد بعد کلس استرس بگیرم.
اسم.....بچه چندم....سن.....از شهر؟....تاریخ آخرین پری....سن بارداری بر حسب سونو مصی...دوم...٣٠...قزوین....٩٤/٣/٢٦...هشت هفته...کارشناسی ارشد مونا،اول،٢٨،تهران،٢٠خرداد،١٠هفته،کارشناسی زهرا . سوم . 31. 6 خرداد .ده هفته . کارشناسی مدیریت اموزشی یاسی.اول.24.شیراز.15خرداد.هفته 10.کارشناسی پریسا... اول...24سال....کرج...28خرداد...8 هفته... ارشد مدیریت بازرگانی
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
من که مدام در حال غش و ضعفم و خدا نکنه معدم یه کم خالی بمونه انگار دارمپرواز می کنم تهوع میگیرم و میلرزم
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
اما خدایی بچه دوم تحمل این حالات راحتتره اینقدر زود میگذره که این روزا به کل فراموش ادم میشه
گلپری جون،،، منم مثل شما بودم ،،، بعضی روزها تهووووع و سرگیجه داشتم ،،، بعضی روزها اصلا عالی بودم،،، عادی عادی از دکترم که پرسیدم گفت این علایم با استرس و تغذیه ارتباط مستقیم داره ،،، گاهی که همه چیز روبهراه باشه علامت کم میشه ،، گاهی هم زیاد،،، نگران نباش!