2777
2789
عنوان

همسرم دوباره پسرم و کتک زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 46 پست
تو رو به هرکی میپرستی لطفا دیگه از این اشغال بچه دار نشو ،، شوهرت ،،پدر نیست اون فقط ی تولیدمثل روی ...

اینطوریام نیست ۹۰ درصد مرد خوبیه ۱۰ درصد بده یکی از بدی هاش اینه نمی تونه نه بگه به خانواده ش و یکی اینکه سریع کلافه میشه تو خونه 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدام گوشی و تبلت دست شه یه لحظه اگر اگر از دستش دور بشه میگه ۲ تاتون باهام بازی کنید  من واقع ...

وا خوب این که دقیقا پسر منه

ب شوهرت بگو یه بار دیگه بچه رو بزنی با من طرفی

تهدید کن . چه میدونم بگو مهرمو اجرا میزارم...یه تهدید اثر بخش .

این دفعه زد بگو الهی دستت بشکنه

چشم به راه...

[QUOTE=293499320]وا خوب این که دقیقا پسر منه ب شوهرت بگو یه بار دیگه بچه رو بزنی با من طرفی تهدید کن . چه میدونم بگ .

واسه جمله اخرم عذر میخام اما نمیتونم کتک خوردن بچه رو تحمل کنم

ضعیف و بی پناهه. گناه داره

چشم به راه...
میدونم چی میگی ولی خب بچس گناه داره من دخترم ۱۷ ماهشه خداشاهدهتمام روز رو درگیرشم بازی میکنم.

بابا همه بچه دارن مشغله دارن من خودم واقعا کم میارم شوهرم میاد ظرفا میشوره بچمم زنده باشه ده ماهشه بغلی و میخاد باهاش مدام بازی کنم پیش هیچکس هم واینمیسته اما همش میگم بدرک ک خونه بهم ریخته اس ب بچم میرسم نهایتش سر شوهرم غرغر میکنم 🤭 

گناه داره  خب عصرا ببرش پارک  بپر بپر کنه خسته شه  یا وقتی شب شوهرت خونه میاد پسرت ...

پارک میریم دو ساعت 

ولی بازی حوصله شو ندارم براش سی دی میذارم باهاش نگاه میکنم باهاش درس های پی دبستانی و کار میکنم 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
تو رو به هرکی میپرستی لطفا دیگه از این اشغال بچه دار نشو ،، شوهرت ،،پدر نیست اون فقط ی تولیدمثل روی ...

اونم بچه ای ک یه مشکل داره دست خودش نیس واقعا ته بی وجدانیه ک اون بچع کتک زد ، بخدا بچه ها با کتک ادب نمیشن فقط نترس تر و بدتر میشن اونم بچه های این دوره زمونه ، فقط کم محلی و زبون چرب و نرم بچه ها میشه ادب کرد 

بابا همه بچه دارن مشغله دارن من خودم واقعا کم میارم شوهرم میاد ظرفا میشوره بچمم زنده باشه ده ماهشه ب ...

من تو بدترین شرایط ممکنم.زندگی اشفته ی دارم دخترم اونقدر از باباش دور هست که درست و حسابی نمیشناستش.دست تنهام ولی وقتی شبا می خوابه میگم کاش یه ساعت بیشتر باهاش بازی میکردم

من تو بدترین شرایط ممکنم.زندگی اشفته ی دارم دخترم اونقدر از باباش دور هست که درست و حسابی نمیشناستش. ...

اره منم بچم وقتی میخابه میگم خدایا چقد مظلومه اونم بچه کوچیک ک هنوز نمیتونه بگه آب میخام ، من بچم با باباش خیلی وابسته اس انقد ک انگار اون مامانشه 😐 خداحفظش کنه واست🌱

اره منم بچم وقتی میخابه میگم خدایا چقد مظلومه اونم بچه کوچیک ک هنوز نمیتونه بگه آب میخام ، من بچم با ...

ممنونم همچنین بچه شما.دخترم به شدت وابسته منه هر کاری میکنه یه چشمش به منه پیشه پدرش کم میره