2777
2789

بسته به پزشک متفاوته عزیزم

بدون تعیین جنسیت برای تخمک کشی حدود ۱۵ تومن هست و اتتقال جنینم حدود ۳ تومن ۴ تومنی فعلا فکر میکنم باشه

مرکز دولتی خیلی کمتره عزیزم

اگرم بچه نداشته باشین میتونین وام بگیرین که اگر اشتباه نکنم ۵۰ تومنی هست 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
ببخشید استارتر میشه من یه سوال بی ربط بپرسم کسی که مشکل باروری نداره صرفا واسه تعیین جنسیت میشه آی و ...

میشه عزیزم 

چون تنها راه قطعی تعیین جنسیت ivf هست

باiui هم میشه اما احتمالش خیلی کمتره و قطعی نیست

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید استارتر میشه من یه سوال بی ربط بپرسم کسی که مشکل باروری نداره صرفا واسه تعیین جنسیت میشه آی و ...

اما حیفه این همه زحمتو تحمل کنین😥

اگ بچه دار نشی بیمارستان دولتی قبولت میکنن فکر کنم نوبتی هست ولی تعیین جنسیت باید طرف خصوصی بره .اره ...

من یکی دارم ولی خو همین یکی هم با کلی درد سر

ی بار سقط ی مرده زایی تو‌۳۶ هفته دخترمم هر روز کل حاملگی رو روزی دوتا آمپول هپارین میزدم ،با شوهرم قبل اینکه دخترم رو حامله شم قرار گذاشتیم باردار ک شدم جنسیت هرچی شد بعدیش آی وی اف ک دوتاشو داشته باشیم الانم هی گیر داده دومی رو اقدام کنیم با ای وی اف🤧

مراکز دولتی تعیین جنسیت انجام نمیدن عزیزم

و اگر خدایی نکرده شکست بخوره اگر جنین فریز شده داشته باشین دیگه هزینه تخمک کشی و داروهاشو ندارین فقط هزینه انتقال جنین هست

اما اگر جنین فریز نباشه باید تمام مراحل انجام بشه

اگرم بحث تخمک اهدایی و جنین اهدایی باشه که باز هزینه مضاعف میشه

من یکی دارم ولی خو همین یکی هم با کلی درد سر ی بار سقط ی مرده زایی تو‌۳۶ هفته دخترمم هر روز کل حامل ...

خب پس باید بری خصوصی .اگ پول میده برو چه اشکالی داره .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مراکز دولتی تعیین جنسیت انجام نمیدن عزیزم و اگر خدایی نکرده شکست بخوره اگر جنین فریز شده داشته باشی ...

زنی که تنبلی ندارع می‌تونه بره خصوصی برا تعیین جنسیت مثال دو قلو بخواد 🤔

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بسته به پزشک متفاوته عزیزم بدون تعیین جنسیت برای تخمک کشی حدود ۱۵ تومن هست و اتتقال جنینم حدود ۳ تو ...

اها که اینطور من خیلی راغبم تو‌مرکز مام باشه یا اگر بیمارستان صارم انجام بده حالا پناه بر خدا ببینیم چی میشه فعلا ک ب شوهرم گفتم کلا دیگ بچه نمیخوام همین یکی کافیه

زنی که تنبلی ندارع می‌تونه بره خصوصی برا تعیین جنسیت مثال دو قلو بخواد 🤔

خصوصی قبول میکنن اکثرا عزیزم 

اما هر پزشکی تعیین جنسیت نمیپذیره 

تاجایی که من اطلاع دارم توی ivf مثلا ۳ یا ۴ جنین کاشت میکنن و بستگی داره چندتاشون بگیره ، ممکن ۲ تابگیره ممکن ۳ تا ممکن ۱ ممکن هیچی

اینکه قطعی دوقلو میشن یانه نمیدونم راهی هست یا نه عزیزم

اها که اینطور من خیلی راغبم تو‌مرکز مام باشه یا اگر بیمارستان صارم انجام بده حالا پناه بر خدا ببینیم ...

البته نرخ شهرای مختلف هم متفاوت عزیزم

انشالله هرچی بهتر واستون همون بشه🌹

اما حیفه این همه زحمتو تحمل کنین😥

ممنونم که جواب دادین برای خودم نپرسیدم خواهر شوهرم یه دختر داره دوس داره دومیش پسر باشه دنبال راه حل قطعیه من یه بچه دارم میخوام از همسرم تعهد بگیرم بچه دوم نخواد

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷