2777
2789

تب داشت شیاف گذاشتم اوکی شد. الان خوابیده. دارم سوپ براش درست میکنم.‌ بیدار شد هم چای با لیمو عسل بدم.

برای صداشم شیر گرم با عسل و  زرده خام تخم مرغ.

شربت هم دیفن هیدرامین بدم با کلدکیز. برای آب ریزش بینیش هم شربت سیتریزین. با شربت های گیاهی حساسیت داره، پلاژین کیدز نمیشه داد. 

اگه سرفه هاش خشک بشه اکسپکیتورانت میدم. پاشویه هم باید بکنم. سیگار و دود و دم تعطیل چون باعث عفونت ریه میشه وقتی تو سرما خوردگی ریه ملتهب میشه. دستگاه بخور سرد هم روشن میکنم توش عرق نعنا میریزم

آب پرتقال اینا نمیشه الان داد چون بدتر باعث حساسیت میشه. مولتی ویتامین هام باید موقع سرماخوردگی قطع بشه. قرص جوشان ویتامین سی دارم بهش بدم. برای صاف شدن گلوش باید فرنی بدون نبات درست کنم.شلغمم گذاشتم بپزه. مرتب باید مایعات بخوره. 

همینا رو بلدم فقط. میشه چیز دیگه میدونید بگید ؟ چه غلطی کنم خودمو شوهرم نگیریم؟ اینقدر من بد مریضم که نگو. می‌افتم دیگه نمیتونم تکون بخورم. دلم میخواد جیغ بکشم خدایا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

والا اینایی ک گفتی منم بلد نبودم از ت یادگرفتم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

شربت کریزان بده بش هر چهار ساعت 

یا هشت ساعت 

دیدی نبش بالاس بهش ایبوپروفن بده تبش قطع میشه مراقب باش ایبوپروفن دادی کریزان ندی 

مدرس ریاضی هستم از پایه اول ابتدایی  تا اول متوسطه 
2804

ماهیچه 

دم کرده زنجبیل

آویشن با عسل 

یا عسل یا آبلیمو 

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

ماشالا کلی تجربه داری خودت

من دوتا پسر هشت و شیش دارم،

مواقعی که فقط آب ریزش بینی باشه و ... خود درمانی میکنم

اما با کوچیکترین تبی حتما همووووون لحظه میبرم متخصص اطفال

شدی قلب و تن و روحم💖
2805

برا خودتم قرص سرما خوردگی بخور ازش دور بخواب یا ماسک بزن 

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
نه. چون از همین ساعت یک امروز شروع شد. خسته و بی حال بود. اصلا میل به غذا نداشت . بالا آورد بعد دیدم ...

انشالله زود خوب بشه

برام مهم نیس شناسایی بشم چیزی واسه پنهان کردن ندارم👻
بلد نیستی و اینهمه تجویز کردی! زرده خام تخم مرغ خیلی عجیب بود چجوری جرات می‌کنی تخم مرغ خام بدی بچه، ...

آخه از وقتی بچه بودم یادم میاد . مامانم همیشه اینجور مواقع تو شیر ولرم گرم ، زرده خام تخم مرغ بدون سفیده مبنداخت با یه قاشق عسل. اینقدر خوشمزه بود بعد کلا دیگه تا صبح سرفه نمی‌کردیم سینه مون صاف میشد. تا صبح بدون سرفه راحت می خوابیدیم 

2801