2777
2789
عنوان

کیا قرص اسپیرونولاکتون برای جوش خوردن خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 6746 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازمایش الکیه منم هورمون دادم همش نرمال درحالی ک کچل شدم و همه جام جوشه . دیگ خداروشکر سونو دادم فهمی ...

بخداسونو هم دادم گف سالمی ن کیست ن تنبلی...سونو رو چ موقع دادید ک فهمیدید

من این قرص رو بخورم حالت تهوع شدید میگیرم هرقرص جلوگیری رو

منم روز اول تو تاپیکام هست چنان حالت تهوعی گرفتم تا دو روز حالم بد بود ولی دیگ سعی کردم ساعت۷ غروب بخورم بعدش نخوابم و غذا بخورم اولین بار ۱۱ شب خوردم

:)
برای جوش و ریزش مو . ولی من ۱۰۰ نمیخورم روزی یدونه ۲۵ . مگ جوشات در چ حدن؟

ببخشید ۲۵داده الان نگاه کردم....جوش زیاد ندارم ولی دوسه دونه قرمز درمیاد بادمیکنن وسر ندارن اعصابم خرد میشه ادم حساسیم

بخداسونو هم دادم گف سالمی ن کیست ن تنبلی...سونو رو چ موقع دادید ک فهمیدید

تو پریودم بود دیگ نمیدونم اخه یجا نوشته بود سونو گاهی اشتباه میگه سالمی یبار دیگ بده ببین دوباره همونه. اگ نبود دیگه باید قبول کنی ژنتیکت جوش جوشیه😑

ن عزیزم جوش نداشتم یساله اینجور شدم ۳۱سالمه

شایدم برای کبدته میگن اونم خیلی تاثیر داره ولی من جوشام برای هورمونه مطمعنم درمانشم همین قرص اسپیرونولاکتون میگن بعد ۶ ماه جواب میده