2777
2789
عنوان

رفتار خانواده و شوهرم باهم

304 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها ببخشید تاپیک طولانیه ولی واقعا میخوام راهنماییم کنید

من تازه چند ماهه از عروسیم میگذره یه پنج شش ماه بعد من و شوهرم خیلی همدیگه رو دوس داریم و باهم خوبیم ولی یه سری مشکلات از قبل ازدواجمون تا حالا ادامه داره درمورد کی خرج کرده کی خرج نکرده اخه ما تالار گرفتیم قرار بود بابام یه مقدار پول تالار با همسرم شریک شدن ولی بعد ازدواج ک ما واقعا افتادیم تو فشار مالی بابام گف ک چرا بابا دوماد هیچی کمک نکرد فقط من باید بدم خلاصه ک گف باید خودتون پول بدین..

..پدرشوهرم از اول خودش از مخارج کشید کنار شوهرمم ب بابام گف هر چیه بین من و شما من خودم جور هزینه ها همه چیمو میکشم..

بابام گفته بود بعد عروسی ک چرا من باید بدم هزینه بعد شوهرم پول تالار داد ولی ناراحته خیلییی هم ناراحته گف ک بابات تو شرایط سخت اینجوری حرفی ک زدیم خودش کشید کنار یه مدت طولانی طول کشید تا یکم کدورتا از بین رفت و ب روال برگشت ولی همش بابام میگه دخترم جا بد شوهر دادم جا بهترم میتونستم و این حرفا همش ازارم میده من خیلی شوهرم دوس دارم دلم نمخاد خانوادم اینجور بد بگن درموردش از اونطرفم دلم نمیخاد خانوادم برنجن چیکار کنم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدبخت شوهرت

بابات بد کرد،شاید اگر از اول میگفت نمیخواد کمک کنه شوهرتو اون همه پولشو نمیداد پای عروسی جمع و‌حور تر میگرفت یا هرچی.

درباره حرفای باباتم بنظرم تو خیلی مقصری نباید ساکت بشینی حرف بارش کنن همونحور ک تو دوس نداری اون ساکت بشینه مادرش هی بگه پسرم بد زنی گرفت

اوایل ازدواج این حرفها هست. نگران نباش تموم میشه میره

میدونی واقعا عذابه برام همش میگن شوهرت میخاسته تو ببره خرش از پل گذشت ب ما بی احترامی میکنه محل نمیزاره در صورتی ک شوهرم یکم دلخور بود فقط ولی اصن بی احترامی و اینا نکرد از اینورم شوهرم میگه خانوادت اول زندگی صفرمون کردن هیچ کمکی بهمون نکردن 

بابای منم اون موقع که باید چشماشو باز میکرد ببینه طرف خوبه یا بد ، خودشو زد به اون راه 

حالا که من یه بچه دارم هی راه می‌ره میگه شوهرت بدرد نمیخوره 

منم میگم خب یکی دیگه برام پیدا کن 😙

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون

خوب به شوهرت بگو بابام ازعمدنبوده که پول نداده واقعانداشته بکوقصد نداشته واقعا بزنه کنار راضیش کن..‌

به باباتونم باخوبی خربزنین بگین که بابامو خوشبختم اینجوری نگو همسرم خوبه فلان ازاین حرفا ‌.‌.‌

بدبخت شوهرت بابات بد کرد،شاید اگر از اول میگفت نمیخواد کمک کنه شوهرتو اون همه پولشو نمیداد پای عروس ...

مامان نداره شوهرم پدرش کارمند بازنشست با یه بازنشتگی بخور نمیر حالا اینکه کمک کردن یا نکردن من کاری ندارم چون شوهرم ب بابام گف من خودم جا بابام خرج میکنم طرف حسابتون منم بعد بعد عروسی بابام گف خونواده شوهرت بهم بی احترامی کردن منم رو لج نمیدم پول تالارو ب مامانم میگم مامانمم میگه بی احترامی کردن😕

میدونی واقعا عذابه برام همش میگن شوهرت میخاسته تو ببره خرش از پل گذشت ب ما بی احترامی میکنه محل نمیز ...

این روزا زندگی به اندازه کافی سخت هست بعد بقیه سخت ترشم میکنن با حرفاشون چه فایده از این حرفا و کدورتا

الهی آن ده که آن به
اره بعد شوهرمم انگار سرد شده از خونوادم همش میگه در حقم نامردی کردن من دوس ندارم اینجوری😕

بهش بگو من دوست نداشتم اینجوری بشه اینبار رو به خاطر من گذشت کن بزار تو آرامش باشیم

2810