2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پای از سنگ کلیه گفتی و کردی کبابم....برا من سنگ اومده بود تو حالب و رد نمیشد.یه هفته درد کشیدم اخرم ...

اره گلم درد من سوزش مثانه هسااا که کبابم کرده..اخه فکر کن سه روزه من سنگریزه دفع کردم و زخمی شده بعد چند روز طول میکشع زخمش خوب بشع؟

اخه خواهر تا این سه چهارروز باید خوب میشد دیگه زخمش؟توروخدا جوابمو بده..از سر شب خوابم نبرده از بس درد کشیدم و فکر و خیال کردم استرس و اضطراب بدی گرفتم

درد مجرای خروجی ادرار رو میگی؟

اره خانمی بخاطرسنگه حالایاگیرکرده یاازادشده اما مجرازخم شده یذره میسوزه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره خانمی بخاطرسنگه حالایاگیرکرده یاازادشده اما مجرازخم شده یذره میسوزه

اگه گیر کرده باشه با خوردن مایعات فقط میشه دفعش کرد؟نمیدونین چندروز طول میکشه زخمش خوب بشه؟الان حدودا سه روزه که درد مجرای ادرار دارم

اگه گیر کرده باشه با خوردن مایعات فقط میشه دفعش کرد؟نمیدونین چندروز طول میکشه زخمش خوب بشه؟الان حدود ...

اره تنهاراهش مایعات هست پله بالاپایین رفتن یاطناب زدن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره گلم درد من سوزش مثانه هسااا که کبابم کرده..اخه فکر کن سه روزه من سنگریزه دفع کردم و زخمی شده بعد ...

اگر دردش کمتر نشده برو دکتر.شاید گیر کرده...حالا اینم باشه استرس نداره که...انتی بیوتیک مصرف میکنی عفونت نمیکنه....فقط مایعاتـ..هندوانه هرچقدر که میتونی....قطره سنکل.....پیاده روی.....چیزای ادراراور رو هم سرچ کن....برو پیش متخصص ارولوژی بگو اگه قرار نیست دفع بشه همین الان عمل کنه....مثل من یه هفته الکی درد نکشی.دو کیلو کم کردم در عرض پنج روز....

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
کاکل بلال منظورت اون ریش ریش های ذرت؟باید بپذیش؟چطوری

داروگیاهیا دارن....روش مصرفشم میگن بهتون.

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....