2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت فقط تولدا برات خرج میکنم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نامزد ها رو جدی نگیر اعتقاد دارن تا نرین زیر یه سقف نباید برا همسرشون خرج کنن

نه شوهر من قبل خاستگاری خرج میکرد   همکار بودیم مثلا میرفت غذا میگرفت 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
داره خونه میسازه طبیعیه  شماهم نامزدی فکر می کنم هزینه هارو باید ازپدر بگیری هزار گاهی با نامز ...

تو عقد وظیفه داماده  چطور رابطه و تمکین وظیفه زن هست؟ البته باید قبل عقد توافق میکردن 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

کاش داداش منم اخلاق نامزد شما روداشت.. 

یه ساله ک با یکی از دخترای فامیل نامزده( نشون فقط بردیم) 

تو این یه سال داداشمو ورشکست کردن خودشو خانوادش

ینی به معنای واقعی بیچارمون کردن 

هیچ کدوممون راضی نیستیم براش اما چ کنیم ک داداشم میخاادش

ینی میلیون میلیون میزنه به کارتش و اونم فقط هی لباس و کیفو کفش میخره در صورتی ک خونه باباش کلا یه مانتو مشکی داشت

کاش داداش منم اخلاق نامزد شما روداشت..  یه ساله ک با یکی از دخترای فامیل نامزده( نشون فقط بردی ...

والا من حسرت یه دست لباس خوشکل تو دلمه. همش میگ خونه خرج داره اینو میخاد اونو میخاد. منم دیگ سعی میکنم سکوت کنم ببینم تا کی تمام میشه ای خرج خونه

والا من حسرت یه دست لباس خوشکل تو دلمه. همش میگ خونه خرج داره اینو میخاد اونو میخاد. منم دیگ سعی میک ...

داداش منم داره خونشو اماده میکنه الان نزدیک 15 روزه امده تهران خودش تنهایی داره کناف کاری و کمد دیواری و اینا میزنه برا خونش

ولی همچنان خرج اونم میکنه.. 

والا بخدا همه چی باید حساب کتاب داشته باشه نه مث نامزد شما خسیس نه مث داداش من ولخرج عالم

بخدا اونا دارن از مهربونیش سو استفاده میکنن

مثلا اگه داداشم بره یه شهری و بخواد برا نامزدش کادو بخره 

باید حتمااااا برا خواهر و داداش کوچیکه نامزدش و مادر نامزدش هم کادو بخره... اخه اینجوری میشه!! 

2810