2777
2789

سلام مامانا می خواستم بدونم مگه پیش دبستانی هم سنجش داره ؟ چه سوالاتی می پرسن دقیقا؟ من پسرم ۱تا ۳۰ یاددادم ولی، مادردوست بچم، می گف شمارش معکوس هم باید یاد بدیم چون تو سنجش می پرسن ،درسته ؟ من پسرم قاطی می کنه آخه بچه اولمه پسرم من تجربه این چیزا رو ندارم مرسی ک راهنمایی می کنید منو 🌻🌷⚘️🌹🌼🪴🏵💮🌸

منم دخترم امسال میره پیش دبستانی گفتن سنجشش اینجور سخت نیست

میترسم رد بشن اخه توی همین نینی سایت گفتن شماره باید بلد باشه ادرس باید بلد باشه دختر من این چیزاور بلد نیست 

نه فقط حیوانات میوه اسم فامیل خودش مامان باباش دایی خاله عمو عمه بازی ها رو کار میکنن 

شمارش هم از ۱ تا ۱۰ بیشتر میپرسن 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

وا مگه المپیاده

من امسال بچه ام میره اما نمیدونم کی باید برم برای کارای ثبت نام و ایناش چیکار باید بکنم شما توضیح میدین برام مرسی

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
اگر یکیشو مثلا اونجا بلد نباشن رد میشن؟ 

نه سخت گیری ندارن بستگی داره بچه همکاری کنه یا نه

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
منم دخترم امسال میره پیش دبستانی گفتن سنجشش اینجور سخت نیست میترسم رد بشن اخه توی همین نینی سایت گف ...

من استرس گرفتم از الان پسر من اصلا آدرس بلد نیست آخه کاش،زود تر می دونستم آدرس اینا یادش میدادم این چند وقته اونقدر باهاش کار کردم مغزش قاطی کرده😔

منم دخترم امسال میره پیش دبستانی گفتن سنجشش اینجور سخت نیست میترسم رد بشن اخه توی همین نینی سایت گف ...

یعنی اگه این سوالا رو بلد نباشه نمیزارن بره پیش دبستانی.؟؟؟پس باید چیکار کنه خب باید بره مدرسه اینارو یاد بگیره ای بابا معلمام حاضر بخور شدن خانواده باید درس بده به بچه اش

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

فک کنم سوآلآمتفآوت بآشه هآن

ازمن دست رآست و چپش روپرسیدن

بندکفشش رو گفتن ببنده که ببینن بلده

یآدمه پآرسآل که بردمش یه لبآس تنش بود که عکس پآندآکونگ فوکآر روش بود پرسیدن این چیه و میشنآسیش

درکل متفآوت هست گلم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

نه سخت گیری ندارن بستگی داره بچه همکاری کنه یا نه

دختر من مثلا دزدان دریایی میکشه البته بچگونه بعدش میگم مثلت یا مربع بکش یادش میره

چیزای سختوواز خودش میکشه من اصلا چیزی یاد ندادم

میترسم دردسر بشه من اصلا. نمیدونستم سنجش اینقدر سخته😭

مثلا حروف انگلیسیو کامل بلده ولی شمارشو اعداد علاقه نداره

رفتم مدرسه پرسیدم گفت پیش دبستانی سنجش نداره واسه اولیاس موندم بالاخره دارن یا ندارن

یه خانومی والا می گف سنجش داشتن و خیلی هم سخت بوده سال قبل الان من موندم واقعا همش دارم با پسرم کار می کنم

2810