2777
2789
برام دعااا کن🥺 من کار زیاد انجام میدم دیگ حتمن باید استراحت کنم 

اگه شکمت سفت میشه و‌ معذبی و اذیتی فک نکن اونا تکونای نی نی کوچولو عه پ و اون داره خودشو جمع میکنه ،من همین فکرو میکردم ، بعدا دیدم نه بابا جنین خودشو سفت نمیکنه که اونا انقباض های رحم هست و رحم داره به جنین فشار میاره برا زایمان،تکونای جنین مشت و لگد هست ، بعد که رفتم گفتن عی وای دیره جنین هم علائم حیاتی مث نبض اش کم داره میزنه و دهانه رحم باز نمیشه و الانه که رحمت از داخل پاره بشه،  ولی من هنوزم فک میکردم نه بابا یعنی این نی نی نیست که اینطوری سفت میشه توی شکمم؟!!!

عزیزم نترس  بدن هر کسی متفاوته ولی من تجربمو میگم تا زودتر اقدام کنی  و به دکترت بگی و م ...

انشالله ک خیره🥺❤️

بباید منم خیلی رعایت کنم خیلی استراحت کنم😔😘❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عی وای من توی سی و سه هفته بودم و‌نمیفهمیدم چرا شکمم سفت میشه و اذیت میشم پیش ماما هم رفتم نفهمید با ...

دقیقا منم مثله شما شدم ولی خب استراحت مطلق شدم تا ۳۹ هفته بدنیا اومد

سلام عزیزم فقط وارد شدم راهنماییت کنم و تجربم را در اختیارت بزارم،منم مشکل شما رو داشتم،بارداِی سختی از سر گزروندم برا انقباض ایزوپرین دکترم داد بهم برا اینکه احتمال زایمان زودرس داد برام امپول ریه زد  و برا اتقباضم سه روز بستری بودم بعدشم که کلا استراحت مطلق و دسشویی فرنگی و .... بچمم تو۳۶هفته و ۴روز دنیا اومد شکر خدا داخل دستگاه نرفت و الن یکسال و سه ماهشع کنارم خوابه 

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
سلام عزیزم فقط وارد شدم راهنماییت کنم و تجربم را در اختیارت بزارم،منم مشکل شما رو داشتم،بارداِی سختی ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم🥺❤️🙏برای منم دعا کن 

وقت دکتر گرفتم ولی برای بعد چن روز وقت داده😔

سلام من ۳۳ هفته ۵ روزم امپول پروژسترون و انکسوپارین میزنم شیافم میزنم برا جلوگیری از زایمان زودرس ولی پیش اومده شکمم درد بگیره یا  سفت بشه ینی با وجود اینا ممکنه زایمان زود رس بشم؟

سلام من ۳۳ هفته ۵ روزم امپول پروژسترون و انکسوپارین میزنم شیافم میزنم برا جلوگیری از زایمان زودرس ولی پیش اومده شکمم درد بگیره یا  سفت بشه ینی با وجود اینا ممکنه زایمان زود رس بشم؟

سلام من ۳۳ هفته ۵ روزم امپول پروژسترون و انکسوپارین میزنم شیافم میزنم برا جلوگیری از زایمان زودرس ول ...

ن عزیزم دیگ تحت نظر دکتری❤️من الان تحت نظر دکتر نیسم و هیچکاری نکردم توکل ب خدا🥺