2777
2789
شما کامل خوبین دیگه هیچ احساس درد یا سوزش یا یه حس بد بعد از دفع ندارین دیگه؟

سلام عزیزم شما عمل شقاق انجام دادی خوب شدید؟ منم یک ماه و نیمه عمل کردم ولی زخم شقاقم هنوز خوب نشده و اذیتم، حال روحیمم خیلی بده

دکتر میگه برای بعضیا ۶ ماهم طول میکشه ک بهبود پیدا کنه

سلام عزیزم شما عمل شقاق انجام دادی خوب شدید؟ منم یک ماه و نیمه عمل کردم ولی زخم شقاقم هنوز خوب نشده ...

سلام بله من خوب شدم

انشالله که خوب میشین اصلا فرقی با قبل عمل نکردین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بله من خوب شدم انشالله که خوب میشین اصلا فرقی با قبل عمل نکردین؟

سلام عزیزم

خداروشکر ک خوب شدی

ن من اصلا فرقی نکردم با قبل از عمل، همچنان زخم میشم و شدیدا درگیرم، خیلی روزای سختی رو میگذرونم.

دیگه بعد از عمل عود نداشتی شما؟ یبوست نداری؟

سلام عزیزم خداروشکر ک خوب شدی ن من اصلا فرقی نکردم با قبل از عمل، همچنان زخم میشم و شدیدا درگیرم، ...

نه من از اول خیلی ببخشید مشکل اسهال داشتم نه یبوست

ولی هر وقت یکم شکمم سفت کار کنه مشخصه که به جای زخم فشار میاد

نه من از اول خیلی ببخشید مشکل اسهال داشتم نه یبوست ولی هر وقت یکم شکمم سفت کار کنه مشخصه که به جای ...

خوشبحالتون عزیزم

من خیلی درمونده شدم نمیدونم چکار کنم برای بهبودی

دکترا هم کاری نمیکنن

خوشبحالتون عزیزم من خیلی درمونده شدم نمیدونم چکار کنم برای بهبودی دکترا هم کاری نمیکنن

انشالله که خوب بشین به نظر من اول مهارت دکتر خیلی مهمه دوم اینکه یبوست و اسهال برطرف بشه

انشالله که خوب بشین به نظر من اول مهارت دکتر خیلی مهمه دوم اینکه یبوست و اسهال برطرف بشه

مهم ترین چیز اینه ک یبوست و اسهال نشه، ولی خب ما اگه میتونستیم دفعمونو اینجوری نگه داریم همیشه، ک اصلا هیچ وقت ب شقاق مبتلا نمیشدیم

مهم ترین چیز اینه ک یبوست و اسهال نشه، ولی خب ما اگه میتونستیم دفعمونو اینجوری نگه داریم همیشه، ک اص ...

منم درگیرم واقعا حس میکنم مقعدم از بالا تا پایین ی مدلیه و زخمه حس میکنمش قشنگگگگگ

چند وقته درگیر شدی عزیزم؟ اگه تازس سعی کن مزمن نشه

ن بابا مال من از سال ۹۸ اولش یذررررررره زخم بود روز به روز سال به سال بدتر و داغون تر شدم اگ برم دکتر بگه عمل هم کنم راضیم انقدم این چن سال بهش فکر کردم که ترسم ریخته واقعا خسته شدم ... شما عمل کردین

ن بابا مال من از سال ۹۸ اولش یذررررررره زخم بود روز به روز سال به سال بدتر و داغون تر شدم اگ برم دکت ...

آره عزیزم من همه کار کردم هم دو بار بوتاکس زدم قبل عمل هم اول مرداد عمل کردم خوب نشدم همچنان زخم میشم و …

آره عزیزم من همه کار کردم هم دو بار بوتاکس زدم قبل عمل هم اول مرداد عمل کردم خوب نشدم همچنان زخم میش ...

سلام شقاق همون هموروییده؟ اگه همونه که من چند نفر رو میشناسم با زالو درمانی خوب شدن

شما هم این روش رو امتحان کنین حتما خوب میشین نگران نباشین

2810