2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بعد عمل درد داشتین؟

من اصلا بعد عمل دردی نداشتم چون بی حس بودم فقط چون نمیتونستم تکون بخورم پهلوهام افتضاح درد میکرد که مسکن زدن بهتر شدم و اینکه دو روز بعد عمل سردرد شدیدی بخاطر عوارض بی حسی گرفتم که الان بهترم

برا من بیشتر شقاق بود تا بواسیر در واقع درد شدید شقاق اذیتم میکرد دفع بسیار وحشتناک و دردناک داشتم که تو دسشویی از حال میرفتم بعدش تا چند ساعت دردم ادامه داشت تا اینکه مسکن بزنم بهتر بشم بازم دسشویی بعدی همین روال ادامه داشت واقعا وحشتناک بود

برا من بیشتر شقاق بود تا بواسیر در واقع درد شدید شقاق اذیتم میکرد دفع بسیار وحشتناک و دردناک داشتم ک ...

سلام ، عزيزم ميشه يكم از وضعيت الانت توضيح بدي؟ منم خيلي اذيتم ، همين مشكل رو دارم ، ميخوام عمل كنم ميترسم

سلام ، عزيزم ميشه يكم از وضعيت الانت توضيح بدي؟ منم خيلي اذيتم ، همين مشكل رو دارم ، ميخوام عمل كنم ...

سلام عزیزم امروز روز ۱۴ عملم هست شکر خدا حالم خوبه یعنی درد قبل عمل رو اصلا ندارم کاش اینهمه عذاب نمی‌کشیدم بخاطر ترس از عمل.

الان خیلی راحت دسشویی میرم در حالیکه قبل عمل رفتن دسشویی عذاب آور و دردناک ترین کار بود برام.

یکم بعد دفع خارش دارم که اونم عرض نیم ساعت خوب میشه

هر از گاهی خیلی کم سوزش دارم.

ولی به نظر من اگر دردی مثل من میکشی حتما برو عمل کن اصلا نگران نباش فقط تو انتخاب دکتر ماهر دقت کن

سلام عزیزم امروز روز ۱۴ عملم هست شکر خدا حالم خوبه یعنی درد قبل عمل رو اصلا ندارم کاش اینهمه عذاب نم ...

ممنون عزيزم از راهنمايي خوبت ... خداروشكر كه خوب شدي ، منم خيلي عذاب ميكشم ... ممكنه بهم بگي پيش كدوم دكتر عمل كردي؟ چون من كسي رو نميشناسم

2810