2777
2789
سلام دوستان بچه های شما در انجام چه کارهایی مستقل عمل می کنن ؟؟؟ شما شاغل هستین یا خانه دار؟؟؟ دختر هستن یا پسر؟؟؟ مهد می رن یا پیش خودتون هستن ؟؟؟؟ خوردن خوابیدن دسشویی رفتن لباس پوشیدن بلوز،شلوار،جوراب،...... لباس درآوردن بلوز،شلوار،جوراب،...... ماندن پیش فامیلها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم بچه ام مهد میره . دوتایم میره غذا چون مهد میره خودش میحوره برای دستشویی دوست داره خودش بشوره . البته الان تو مهد خودش میشوره . قبلا میشستنش ولی الان اجازه نمیده پیش خانواده ام راحت میمونه
خداوندا پناهم باش .بهترین را نصیبم کن
البته من اصلا بچه ام را با کسی کقایسه نمیکنم . هر بچه توانایی خاص خودش داره . مثلا بچه دوستم که همسن بچه من هست از نظر قد و هیکل خیلی بزرگتر از دخترم هست . این دلیل رشد نکردن دخترم نیست .
خداوندا پناهم باش .بهترین را نصیبم کن
سلام. من دخترم دستشویی شماره یک رو خودش میره. لباس در حد تیشرت و شلوار و شورت و کفش رو خودش میتونه درآره و بپوشه. ولی خوب جورایی نه حوصله آشو داره و نه خودم میزارم چون کج و کوله پاش میکنه. غذاهم که از یک سال و نیمگی خودم قاشق دادم دستش و عادت داره خودش میخوره. خونه مامانم حتی بدونه من شبم میخوابه البته چون شاغلم و پیش اونا بزرگ شده عادت کرده بهشون. جدیدا با اینکه خجالتیه ولی حس استقلالش زیاد شده و تمایل داره که پیش اونایی که دوسشون داره بمونه ولی خودم نمیزارم هر جایی بمونه. وأی به قول بهارک نمیشه بچه ها رو مقایسه کرد توانایى بچه ها به خیلی چیزا بستگی داره. یه بچه ممکنه تا ٥-٦ سالگی غذاتو خودش نخوره باید دید چه جوری آمرزش دیده الگوهاش چی بهش یاد دادن و خیلی چیزای دیگه
دختر من فروردین 90 مستقله مهد میره ولی دوست نداره چون با سروبس میره غذا از دو سالگی خودش میخورد دستسویی خودش میره موقع خواب اذیت میکنه لباس پوشیدن و دراوردنش با خودشه ار وقتی بچه دوم اومده یک کم قاطی کرده خخخ میخواد خونه پیش من باشه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مرسی بهارک جون منم منظورم مقایسه نیست می خوام ببینم تاثیر شاغل بودن مادر و مهدکودک بر توانائیهای بچه ها چقدره ؟؟؟؟مقایسه در قد و وزن چون ژنتیک دراون تاثیر گذار هست زیاد منطقی نیست بچه تواین موارد باید با ضعیت قبلی خودش مقایسه بشه . ولی در مورد توانایی های دیگه بچه که نیاز به آموزش داره باید مقایسه بشه تا بدونیم بچه هامون تو چه مواردی کم دارن و باهاشون کار کنیم تا اون توانائیها رو بدست بیارن ضمنا بهارک جون میشه بگین دختر شما درطول روز چند ساعت مهد میره ؟؟؟
من خانه دارم راستی
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810