2777
2789

ممکنه از همه جای کتاب بیاد حتا شاید پاورقی ها (ولی احتمالش کمه) 

درس هفتم قدرت هستا صحفه اولش پاورقی هس ارزش های واسطه ای! شاید اون بیاد ولی بعید میدونم باز تو بخون 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر بدانیم و مقایسه کنید‌و... اینا چطور؟

نه اونا نیس ولی صفحه 107 اونجا که نوشته عقل تفسیری عقل انتقادی و پایین صفحه نوشته عقل ابزاری و عقل تفسیری و عقل انتقادی از اونا فکر می کنم بیاد چون دبیر گفت که ممکنه بیاد بخونین

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
اره من‌جامعه رو از اول سال خیلی خوب خوندم الانم فقط دو  درس خوندم🥴 فقط مشکلم بیشتر بدانیم و تف ...

من از اول سال دارم میخونم میام ولی چون جامعه شناسی سخته باید خیلی مرور کنی منم الان دارم مرور می کنم میخونم مخصوصاً قسمت نوبت دوم را ۱۵ نمره از قسمت نوبت دوم و ۵ نمره از قسمت نوبت اول بهتره بیشترین وقتتو بدی واسه نوبت دوم

نه اونا نیس ولی صفحه 107 اونجا که نوشته عقل تفسیری عقل انتقادی و پایین صفحه نوشته عقل ابزاری و عقل ت ...

یعنی بقیه رو نخونیم؟

چون هر درسی یک عالمه تفسیر کنید و مقایسه کتید و .... داره

یعنی بقیه رو نخونیم؟ چون هر درسی یک عالمه تفسیر کنید و مقایسه کتید و .... داره

تحقیق کنید نمونه بیاورید اینا رو نخون ولی یه جاهایی تو مقایسه کنید خیلی مهمه... ولی اکثر از متن خود کتاب میاد