2777
2789
عنوان

کسی هست تو زندگی هیچ مشکلی نداشته باشه و به معنای واقعی خوشبخت باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بخدا الان درگیر گرونی و همسرداری وخانه داری و بچه داری البته ناشکری نمیکنم شکر ک زندگی خوبی دا ...

منم با خودم که فکر میکنم میگم کاش برمیگشتم به دوران مجردی😔

در شهر یکی تو را بفهمد کافیست.........
منم با خودم که فکر میکنم میگم کاش برمیگشتم به دوران مجردی😔

اونوقتم خدایی من خسته شده بودم از مجردی تا الانم خونه بابا بودیم حتما مشکلات دیگ داشتیم

ناشکری نکنیم شکرخدا ک سالمیم بهترین نعمته

انشالا بقیه چیزام حل میشه

اونوقتم خدایی من خسته شده بودم از مجردی تا الانم خونه بابا بودیم حتما مشکلات دیگ داشتیم ناشکری نکنی ...

من خودم زود ازدواج کردم هفده سالگی، هیچی هم از دوران مجردی نفهمیدم، فقط همیشه درگیر درس و مدرسه بودم

ولی از وقتی که ازدواج کردم مشکلاتم تمومی نداره، دیگه خسته شدم، روزای خوبی هم داشتم ولی روزای سختم بیشتر بودن

فقط خدا خودش کمکم کنه و مشکلات ما هم حل بشه

در شهر یکی تو را بفهمد کافیست.........
من خودم زود ازدواج کردم هفده سالگی، هیچی هم از دوران مجردی نفهمیدم، فقط همیشه درگیر درس و مدرسه بودم ...

حق داری عزیزم واقعا زود بوده من ۲۱ ازدواج کردم 

انشالا مشکلاتت حل بشه و دلت خوش بشه گلم