2777
2789
عنوان

کنکور و امتحان نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 32 پست
پارسال فکر کنم 6 میلیون دادم برای یه سال ولی خب من کلاس دیگه ای تا الان ثبت نام نکردم همون برام کافی ...

شما از تام لند و کلاسینو استفاده نکردید آخه دوستم می‌گفت اونا واسه فیلم تدریس خوبن

شما از تام لند و کلاسینو استفاده نکردید آخه دوستم می‌گفت اونا واسه فیلم تدریس خوبن

چند تا از دوستام شیمی بابایی تام لند و کلاسینو ریاضی اریان حیدری ثبت نام کردن بعضی هاشون راضی و بعضی ها ناراضی بودن به نظرم خودت از داخل تلگرام از هر کدومشون یه ذره فیلم نگاه کن ببین با کدوم یکی راحت تری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریاضی : کرمی/ شیمی مرادی یا بابایی/زیست عظیمی /ازمون هم سطحت اگه بالاست ماز در کنارش قلمچی هم بده چو ...

باشه مرسی از راهنماییتون شما کنکوری هستید؟

واسه امتحان نهایی ریاضی از نظر شما کلیپ کدوم استاد بهتره

سردرگم شدم به خدا نمیدونم کدومو برم🤕

من امسال قلم چی میدادم.ببین یه خوبی قلم چی اینه که سطحش بالاست و این باعث میشه برات کنکور راحت تر باشه.ولی بدیش هم همینه.یعنی اینکه اگه چندتا آرمون درصدات پایین باشه ممکنه اعتماد به نفست کم بشه.اگه میتونی زیاد تست کار کنی که قلم چی رو مسلط باشید خیلی خوبه.ولی اگه میخوای در سطح کنکور بخونی گزینه دو رو پیشنهاد میدم.

من امسال قلم چی میدادم.ببین یه خوبی قلم چی اینه که سطحش بالاست و این باعث میشه برات کنکور راحت تر با ...

راستش من پایم خیلی بده یعنی صفرم

نمی‌دونم کدوم برام بهتره 🤕

و اینکه یه پیشنهاد برات دارم که به من جواب داد.اگه میخوای درصد زیستت بالاتر بره از IQ استفاده کن.سطح ...

خیلی ممنون از راهنماییت میشه

از تجربه هات بیشتر برام بگی واسه هر درس 

چه کتاب تست و فیلمای آموزشی ببینم ؟

خیلی ممنون از راهنماییت میشه از تجربه هات بیشتر برام بگی واسه هر درس  چه کتاب تست و فیلمای آم ...

سلام عزیزم ببخشید پیامتونو دیر دیدم.برای فیزیک اول باید پایه‌ت قوی بشه برای این زیاد تست بزن و از کتابی مثل گاج یا خیلی سبز استفاده کن.وقتی سطحت بهتر شد میتونی ایکیو بزنی.مخصوصا اگه فرصت کمه تستایی که خودش علامت داره رو بزن

خیلی ممنون از راهنماییت میشه از تجربه هات بیشتر برام بگی واسه هر درس  چه کتاب تست و فیلمای آم ...

برای زیست هم من اول پینوکیو زدم بعد ایکیو.شما میتونی هر کتابی که خواستی رو اول بزنی.در کل برای همه درس ها برای سطح بالا و دوران بعد عید ایکیو رو پیشنهاد میدم

ریاضی اول از خیلی سبز استفاده کردم بعد ایکیو.البته از دوستام شنیدم مهروماه هم برای ریاضی خوبه

شیمی هم اول به کتاب مسلط شو.بعد از هر کتابی تست بزنی معمولا سبک سون شبیه همه.